INVAMED’den Akciğer Embolisi tedavisinde etkili çözüm

INVAMED'den Akciğer Embolisi tedavisinde etkili çözüm

Akciğer Embolisi gibi birçok önemli doğum tedavisi için INVAMED AR-GE laboratuvarlarında özellikle AngioHAND, hastaların revaskülarizasyonu daha kolay sağlanıyor.
Modern yaşam tarzı ve teknolojik gelişmeler, insanları daha az fiziksel aktivite yapmaya ve sağlıksız beslenmeye yönlendirerek etkiliyor. Bu durum da beyin embolisi gibi birçok önemli hastalığın temel nedenini göstermektedir. Genellikle bir kan pıhtısının tarama arterlerine sonuçları meydana gelen, halk arasında tarama pıhtı atması olarak ifade edilen Akciğer embolisinin tedavisi artık daha kolay. Meydana geldiği durumda, çatlak damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle çevredeki oksijen seviyesinden, bu durum beyin, nakiller, kalp gibi birçok önemli organın hasar görmesine neden olan Akciğer embolisi, tedavi edildiğinde ölümle sonuçlanabileceği gibi bu durumda tedavi yardımı almak son derece önemlidir.
Bu hastane INVAMED AR-GE laboratuvarlarında koruyucu ve üretim programında üretilen AngioHAND ile pulmoner emboli ve derin ven trombozu olan hastaların revaskülarizasyonu, yani kan sistemini yeniden sağlamak daha kolay bir şekilde sağlanıyor. Dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen AngioHAND; sürekli aspirasyon sağlayan mekanik bir trombektomi kateteri olma özelliğine sahip. Esneme özelliğindeki nitinol’den üretilmiş olması sayesinde, plastik kulp lupu kateterden çıktıktan sonra orijinal şekli geri alarak fonksiyonel yapı, zor yayılmalı anatomilerde çok daha iyi gezinir ve farklı çaptaki damarlara çok kolay uyum sağlar.

Exit mobile version