İzmir acil durum hastanesi faaliyete geçti

İzmir'de faaliyete giren "acil durum hastanesi" İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabul etmeye başladı.

İzmir acil durum hastanesi faaliyete geçti

Sağlık yatırımlarına bir yenisi İzmir'de İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eklendi. Acil durumlarda hizmet vermesi planlanan İzmir Acil Durum Hastanesi hasta kabul etmeye başladı.

İzmir Acil Durum Hastanesi'nde 152 tek kişilik yoğun bakım odası, hastane izolasyonu olan 3. basamak olarak adlandırılan üst seviyedeki yoğun bakımlarla donatıldı. Servislerdeki 148 oda da tek kişilik. Acil servisimizde sarı ve kırmızı alanlarda 42 solunum cihazı bulunuyor.

Hastanenin afet durumlarında bölgenin ihtiyacını gidereceğini, afet olmadığı zamanlarda ise genel hastane konseptiyle hizmet vereceği kaydedildi.

İzmir Acil Durum Hastanesi Nerede?

Hasta kabulüne geçen İzmir Acil Durum Hastanesi nerede, nasıl gidilir merak ediliyor. İzmir'in modern teknoloji ile, yatay mimari konseptine uygun Acil Durum Hastanesi adresi; Kozağaç, Özmen Cd. No:147, 35390 Buca/İzmir

Telefon: (0232) 452 52 52

 

Exit mobile version