Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ektirmek günah mı?

Türkiye'de erkeklerin çoğunluğunda yaşanan saç dökülmesi insanları saç ekimine yöneltmeye devam ediyor. Saç ekimi öncesi tereddütlü olan insanlar Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ektirmek günah mı? gibi soruların cevaplarını arama motorlarında arıyor. Detayların hepsi haberin içeriğinde ..

Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ektirmek günah mı?

Türkiye'de erkeklerin çoğunluğunda yaşanan saç dökülmesi insanları saç ekimine yöneltmeye devam ediyor. Saç ekimi öncesi tereddütlü olan insanlar Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ektirmek günah mı? gibi soruların cevaplarını arıyor. Peki Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ekimi zararlı mı? Ekilen saç ne kadar sürede uzar? Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur? Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ektirmek günah mı? gibi soruları bir metin halinde sizler için araştırdık. Saçınızı ektirmeden önce tüm kan değerleri ve kişisel saç analizi yapılır, İstanbul özellikle saç ekimi açısından Dünya'da önde gelen yerler arasından ve pek çok yurt içi yurt dışı turist saç ekim için İstanbul'u tercih ediyor. Saç ekimi için çok fazla firma rekabet içerisinde, sizlerde saç ektirmeyi düşünüyorsanız yaptırmadan önce haberimizi mutlaka okuyun ve ektirme yapacağınız yeri kesinlikle iyi seçin aksi taktirde pişman olabilirsiniz.

Ekilen saç ne kadar sürede uzar?

Saç ekimi operasyonundan sonra saçlar ilk 10-15 günlük süre içerisinde kökleri tutunduktan sonra kabukları dökülmeye başlar. 1 ay sonunda ise şok dökülme dediğimiz ekilen saçlar dökülmeye başlar. 3 ay sonrasında ise ekilen saçlar tekrar daha güçlü bir şekilde çıkar kişiye bağlı olarak ortalama 12 ay sonunda ekilen saçlar tamamen çıkmış olacaktır. Ancak ilk 5.ay sonundan itibaren doğru ve başarılı operasyon sonuçlarını göstermeye başlayacaktır.

Saç Ekimi zararlı mı?

Saç ekimi işleminin tıbbi açıdan herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Operasyon yapılırken, donör bölgeden alınan ve greft adı verilen saç kökleri eksik olan ve ekim istenen  alana aktarılır. Bu aktarım sırasında modern yöntemler kullanılır ve kişinin herhangi bir problemle karşılaşmayacağından emin olunur.

Saç ekimi sonrası dökülme nasıl olur?

Saç ekimi sonrası 3.günden itibaren yıkamalar başlar bu yıkamalar sırasında kabuklar çıkarken saçlarda hafif dökülmeler meydana gelir asıl şok dökülme ise ortalama 1 ay sonrasında başlar 3.aya kadar devam eder, dökülme yaşanması normaldir. 3 ayın sonunda ise ekilen saçlar sağlıklı bir şekilde tekrar çıkmaya başlar. Ekilen saçlar uzun vadede dökülmez çünkü donör bölge dediğim kulak arkası ve ense kökleri herhanbi bir sağlık problemi olmazsa hiç bir kimsede dökülen tipte bölgeler değillerdir.

Saç ekimi nasıl yapılır?

Saç ekiminde bölgesel olarak dökülme ve saçta seyreklik yaşayan hastanın kendi bölgesinden alınan sağlıklı saçları eklenmektedir. Saç ekimi tamamen kişiye özel planlanır ve uygulanır. Saç ekimi operasyonuyla hastanın genellikle ense ve kulak arkası bölgesindeki dökülmeye dirençli saç kökleri toplanır ve seyrelme olan ya da tamamen dökülmüş olan kısımlarda açılan kanallara ekilir.

Saç ektirmek günah mı?

Saç ektirme insanın kendi saçıyla yapılan bir ameliyedir.Herhangi bir deri yada parça nakli yoktur. Saç ekimi aynı zamanda  tedavi sayılabilir. Başkasının saçı yada parçası sizin vucudunuza işlenmez. İşte bu sebeple saç ektirmenin kesin haram olduğu söylenemez.Yani saç ektirme günah değildir.

Exit mobile version