Ahmet Şık’tan canlı yayında AK Parti’ye Şok sözler!

Türkiye İşçi Parti (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı canlı yayında, 2023 yılındaki seçimler üzerinden iktidara tehditler savurdu. AK Parti'nin siyasi parti muamelesi görmeyeceğini ve kapatılacağı tehdidinde bulunan Şık, "Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütü diyecekler." diye konuştu.

Ahmet Şık'tan canlı yayında AK Parti'ye Şok sözler!

TİP'li vekil Ahmet Şık, katıldığı bir programda AK Parti hakkında skandal ifadeler kullanarak “AKP bir siyasi parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak” dedi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Şık'a tepki göstererek “Milletin 20 yıldır teveccühüne kusuyorlar kinlerini. Eski Türkiye’nin köpekleri havladı diye son 20 yıldaki irade farklı tecelli etmeyecek” ifadelerini kullandı.
Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) istifa ettikten sonra Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) geçen TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Ruşen Çakır'ın Medyascope.tv'deki yayınında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hakkında skandal ifadeler kullandı. Şık, AK Parti hakkında “AKP bir siyasi parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak” ifadelerini kullandı.

“AK Parti'nin gideceğine dair büyük umutlarım var”

AK Parti'nin 2023 seçiminde şansının azaldığını belirten Şık, “AK Partililere hep şunu söylüyoruz; bakın kendi kuyunuzu kazıyorsunuz. Bunlar sizi yargılayacak kanuni maddeler haline dönecek. Önümüzdeki seçimde herkeste 'Bunlar seçimde gidecek' duygusu var. İlk kez ben de böyle büyük bir fırsatın olduğunun farkındayım. Yine de kesin bir cümle kurmak istemiyorum.” dedi.

“Zihniyeti Bozuk daha çok bekler''

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Ahmet Şık'a tepki göstererek, “Devlet düşmanı Ahmet Şık, 'AK Parti kapatılacak, siyasi parti muamelesi yapılmayacak.' şeklinde tehditler savurmuş. Gökten kemik yağmasını bekleyenler, beklemekten helak oldu. Zihniyeti bozuk Ahmet Şık da daha çok bekler!” dedi.

Exit mobile version