Ahmet Tüfekçi AK Parti’den Bayrampaşa Belediyesi Başkanlığı için aday adayı oldu

Ahmet Tüfekçi AK Parti'den Bayrampaşa Belediyesi Başkanlığı için aday adayı oldu. Ahmet Tüfekçi Bayrampaşa Belediyesi ve Eyüpsultan Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevleri yapmıştı..

AK Parti’de 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için başvuru süreci devam ediyor. Ahmet Tüfekçi AK Parti’den Bayrampaşa Belediyesi Başkanlığı için aday adayı oldu.  Ahmet Tüfekçi Bayrampaşa Belediyesi ve Eyüpsultan Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevleri yapmıştı..

Tüfekçi, AK Parti İlçe Teşkilatına giderek başvurusunu teslim etti.

Adaylığıyla ilgili X sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Tüfekçi, şunları söyledi:

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayrampaşa’mızda hizmet bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak ve yılların tecrübesini yine Bayrampaşa’mızın  hizmetine sunmak gayesiyle, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

İnşallah bu başvurumuz hakkımızda hayırlı olur. Bayrampaşa’mıza  hizmet yolunda her daim gücümüze güç katacak görüşleriniz, önerileriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hayatımın her anında yer alan Bayrampaşa ve Bayrampaşalı  hemşehrilerime hizmet etme fırsatını aradığımız, kutlu gördüğümüz bu yolda dua ve desteklerinizi beklerim.

AHMET TÜFEKÇİ BAYRAMPAŞA

AHMET TÜFEKÇİ KİMDİR?

1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Balkan göçmeni bir ailenin ferdi olan TÜFEKÇİ ilköğrenimini Bayrampaşa Mustafa Itri İlköğretim Okulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitiren TÜFEKÇİ çeşitli kurumsal firmalarda mali işler koordinatörlüğü yapmış ve halen mali müşavir ve bağımsız denetçi olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

2009 yerel seçimlerinde Bayrampaşa Belediyesi 5. Dönem Meclis üyesi olarak seçilen TÜFEKÇİ aynı dönemde Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapmıştır.

2014 yerel Seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi olarak seçilen TÜFEKÇİ, aynı dönem Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapmış ve Belediye Başkan Yardımcılığı sırasında Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden ve Eyüpsultan Belediyesi Anonim Şirketi (ESBAŞ)’nden   sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi seçilen TÜFEKÇİ, Bayrampaşa Belediye Meclisi Bütçe Komisyonu Başkanı’dır.

İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Ahmet TÜFEKÇİ, evli ve üç çocuk sahibidir.

Exit mobile version