AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz: “İş yerinin yaşadığı ve çalışan pazarda tam destek vereceklerine canı gönülden geleceği”

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz: “İş yerinin yaşadığı ve çalışan pazarda tam destek vereceklerine canı gönülden geleceği”

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz, Esenler’de bir fabrikayı ziyaret etti. Kıymaz, “Buradaki binaların AK Parti ve Cumhurbaşkanına destek vereceklerine canı gönülden geleceğiz” dedi.
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz, Esenler’de fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Havaalanı Mahallesi’nde bulunan tekstil fabrikasını ziyaret eden Kıymaz, fabrika yetkilileriyle ve çalışanlarla bir araya geldi. 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Kıymaz’a ilçe parti teşkilatını da temizledi.

“Kıymetli çalışanlarımızla sohbet ettiklerimiz, gittiklerimiz için çok mutluyuz”
İş yeri üreten ve çalışan pazar günü seçiminde tam destek vereceklerine gönülden inandığını söyleyen Kıymaz, “Bugün bulunduğumuz Havaalanı Mahallesi bize uzak bir mahalle değil. Zaten bizim iş yerimiz de bu bölge. Bugün değerli çalışanlarımızla sohbet ettik. Onlarla geldikleri için çok mutluyuz. Allah’ın iç pazar günü tam destek vereceklerine canı gönülden vereceğiz. Tabii biz iş dünyası olarak üretime devam ediyoruz. Sonuçta Türkiye’nin ürünlerini üreterek, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak olacak. Biz buna bu şekilde bakıyoruz. Misyon kardeşlerimiz de Türkiye ekonomisine destek veriyor. Biz de bunu yerinde tespit etmiştik. Pazar günü de inşallah gelecek sürecinde biz AK Parti ve Cumhurbaşkanına destek vereceklerine canı gönülden geleceğim” şeklinde konuştu.

Exit mobile version