AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan’ın “Oy kulanın” dinlemesine bakmaktan büyük destek

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'ın “Oy kulanın” dinlemesine bakmaktan büyük destek

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın Ankara’da yaşayıp farklı şehirlerde ikamet edenlere yaptığı “Oy kullanma” dinleme programından büyük destek geldi.
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Ankara’da yaşamasına rağmen başka şehirlerde ikamet eden kullanan kullanana katkı sağlamak amacıyla ücretsiz gidiş-dönüş imkanı sağlanması açıklamanın ardından Ankara İl Başkanlığı’nın telefonları kilitlendi. İkamet adreslerinin olduğu şehirlere gitme oy kullanmak isteyen istemek, “Memleketi terör hücrelerine ve ortaya çıkan iş tutan hainlere teslim etmemek için gitmeyi oyumu kullanacağım. Bu vatan kolay kazanılmadı. Demokrasimizi vatan hainlerinin ayaklarının altında çiğnetmeyeceğiz” dediler.
Ağrı’nın Patnos ilçesinde oy kullanacağını söyleyen Veysi Ango, “Ben inşaat işçisiyim. 14 Mayıs seçimlerinde iki oluyorla birlikte kendi imkanlarıyla memlekete gitti. Maddi olarak çok zorlandım. Ancak AK şimdi Parti tarafından hayata geçirme bu uygulama sayesinde 28 Mayıs’ta bir kez daha sandığa gidip demokrasimize ve Özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Bize bu imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, AK Parti Ankara İl Başkanımızdan ve bu yazarın emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun. Bu uygulamayı götüren 28 Mayıs’ta nasıl memlekete gideceğim diye geçiyorum. Ama şöyle bir şey de var. Eğer bu uygulamayı kullanırsanız ben çocukların geleceği için, ülkem için, Cumhurbaşkanımız için yaptıklarımız de olsa Ağrı’ya giderdim. Vatanımın bekası için, geleceğimiz için bin kilometre yol gitmem bile giderken de olsa giderim. Bu bir seçim bizim gözümüzde değil. Bu 15 Temmuz’da demokrasimize kurşun sıkanlarla, memleketimizi bölmeye çalışanlarımızla bizim aramızdaki bir var var mücadelesidir. Bu nedenle çok önemlidir. Allah Cumhurbaşkanımızın başımızdan eksik olmasın. Bu hainlere de fırsat sunmayan” dedi.
Mehmet Emin Yılmaz da, “AK Parti tarafından hayata geçirme bu proje sayesinde bizim gibi memleketine gitme imkanı olmayan milyonlarca seçmen sandığa gidip kullanabilecek. Eğer proje hayata geçirilmeseydi 28 Mayıs seçimlerinde oy kullanamayacaktı. Benim gidiş-dönüşüm bin, bin 500 TL civarında tutar. Bu sadece bir kişi için. Ben veşim birlikte gittiğimiz zaman bu fiyattan iki kişiden çıkıyoruz. Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımızın başımızdan eksik olmasın. Ey milletini hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Milleti de elhamdülillah onu yalnız bırakmayacak. Diğer partiler gibi kendilerine oy verilmedi diye kullanımını helal etmeyen değil, oy alamasalar da hizmet görenleri bu ülkeyi daha ileri götürmeleridir. İşi bitene kadar sahibini hatırlayan değil, her daim sahibinin yanında olan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir cumhurbaşkanının ihtiyacı var bu ülkenin” şeklinde konuştu.
28 Mayıs seçimlerinin Türkiye açısından öneminin farkında olduklarını söyleyenler Burhan Esmebaşı ise, “Yurt dışında oy kullanımı 2 milyona yaklaştı. Bizim kendi memleketimize gitmememiz yakışık idaresi. Bizim için oy kullan. Çocuklarımızın düzenlemesi, memleketimizin kaderini belirliyoruz. yaşadıkları kilometrelerce yol gideriz. Bu projeyi hayata geçirenlerden, projede emek sarf eden herkesten Allah razı olsun. 15 Temmuz’da irademizi ayaklarımızı altına almak isteyenler başarılı olamıyorlar. Şimdi de sandıkta aynı oyunu oynuyorlar. Buna kendinizi kaptırmayın. Bu mücadele hakla batılın, Müslümanlar ile Haçlıların mücadelesidir. Allah’a şükür Cumhurbaşkanımızın yönettiğinde her zaman biz galip geldik. Pazar günü de kazanan biz olacağız. Demokrasimizi hainlerin ayaklarının altında çiğnetmeyiz” diye konuştu.
Projeye ilişkin konuşan Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “28 Mayıs seçimleri Türkiye için büyük önem arz ediyor. 14 Mayıs’ta vatandaşlarımızın yüzdesi
85 gibi rekor bir katkı sağlayarak sandığa gitti. Yurt dışı seçmenlerimizin oy kullanım oranı 2 milyona yaklaştı. İnşallah Türkiye’de yeni bir rekor kırılacak, buna tahminim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bizim en büyük rakibimiz rehavettir, galibiyet sarhoşluğudur. 14 Mayıs sonunda 2 buçuk milyon gibi büyük bir farkla meclis çoğunluğu vatandaşlarımız tarafından AK Parti’ye verildi. Bu nedenle bütün vatandaşlarımızın tekrar sandığa gitmesi için ulaşmayı başarıyoruz. Tek bir yangın gruplarını defterlere götürmek için gayret sarf ediyoruz. Bu emanetimiz projemiz ile 81 ilde yer alan teşkilatlarımız, gittikleri şehirlerin dışında ikamet eden vatandaşlarımızın oy kullanmasi amacıyla ücretsiz gidiş-dönüşleri için yoğun bir şekilde çalışıyor. Gelen talepler 28 Mayıs’ta inşallah yine rekor bir başarı sağlanacak. Şu anda Ankara’dan başka illere gitmek isteyenler dinlemek 25 bin kişi var ve hala kayıtlarımız devam ediyor. Bu sayının daha da artacağına inanmaktadır. Başvurular 27 Mayıs gece yarısına kadar devam edecek. Projede çalışan arkadaşları 24 saat vatandaşlarımızın telefonlarına cevap veriyor. Hiçbir vatandaşımızın yaptırımsız kalmaması” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version