AK Parti Çorum Milletvekili Kavuncu: “Güya sureti haktan gözüküp, bebek, çocuk, kadın ve şehitlerimizin katili PKK’lılarla bir olanlar da hainlik projesinin bir parçası”

AK Parti Çorum Milletvekili Kavuncu: "Güya sureti haktan gözüküp, bebek, çocuk, kadın ve şehitlerimizin katili PKK'lılarla bir olanlar da hainlik projesinin bir parçası"

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, tek parti vesayetine son vererek demokrasiye geçişin tarihi olan 14 Mayıs 1950’den 73 yıl sonra, yeniden bir 14 Mayıs’ta tarihi bir seçime daha gidildiğini belirterek “Yüzyılın seçimlerine saatlerce saatlerce tarihi değeri ve koruyucumuzun oldukça büyük olması nedeniyle 14 Mayıs için davetimizi bir sefer daha tekrarlamak istiyorum. dedi.

Türkiye’nin anti-demokratik, darbeci, vesayetçi bir anlayışla, dizayn toplumunu veren siyasetlerle, milletin vermediği dayanağı küresel kötülüklerden ve seçkinlerden alan vesayet odaklarının idaresinde 80 yıllık bir kayıpla sayısız zulümler, tarifsiz acılar yaşadığını söyleyen milletvekili Kavuncu, “Ortadoğu’nun zenginliklerini sömürerek semiren İmparatorluk; Recep Tayyip Erdoğan iktidarındaki iktidarlarımız periyodunda; ulusal iradenin önünde mahzurlar kaldırılarak vatandaşların nefes alabilmesi; uçaklara, gemilere, tanklara, otomobillere evrildi. Petrol ve doğalgaz ateşlemeleri gerçekleştirilip, nükleer güç ve çalıştırma güç hedefleri hayata geçirildi. Yapılamaz denen ne varsa hepsi yapıldı.” diye konuştu.

“Halkımız feraseti ile 14 Mayıs’ta emaneti ehline teslim edeceğiz”
Bundan sonra da, artık yerel bir güç küresel bir aktör olan Türkiye dünyada oyun yönlendirici yönetici ülkelerinin biri olmak üzere olduğunu söz eden Kavuncu, “Emperyallerin zenginliklerini sömürdüğü Ortadoğu’da tüm oyunları bozacak, ‘Dünya 5’ten Büyüktür, Adil Bir Dünya Mümkündür’ şiarıyla Bozuk dünya nizamını tarumar edip tüm insanlığa huzur ve memnunluğu verecek. da yapamadıklarını bu sefer yapmak için dehşetli planlar içindedirler.Hem Türkiye’nin hem de Ortadoğu’nun zenginliklerini bir yüz yıl daha sömürmek istemektedirler.Joe Biden’ın dediği ‘muhalefet ve ekonomik darbe ile Erdoğan’ı yenmek’ projesi aşama aşama uygulanmak istenmektedir. Parasız peynir, yalnızca ücret kapanmasında olur.300 milyar dolar para getireceğini söyleyip, aslında yapmayacağı her türlü vaadi şuursuzca verenler bu yola tuzak kurmaktadırlar. Özerklik vaadi ise başlı başına düzenlemeyi felakete sürükleyecek sinsi bir plandır. Güya sureti haktan gözüküp, bebek, çocuk, bayan ve şehitlerimizin katili PKK’lılarla bir olanlar da hainlik projesinin bir bölümüdir.” diye konuştu.

Kavuncu, “Soğan, patates fiyatları, tutum, ferdî sebepler yahut hangi uçları olursa olsun bu yapılar verecek her bir oy cihazıne bir kurşun, bir ihanet olarak geri döner. Bölge ve küresel barış ve huzuru tesis etmek için 14 Mayıs’ta emaneti ehline teslim etmek, evlerinin borcunun borcudur.Bizim safımız muhakkaktır ve bizim safımız; adamış olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı, AK Parti’mizin çatısıdır.Yıkmak, yok etmek, bozmak, devirmek üzerine kurgulanmış şer cephesinin tam karşısıdır.Artık problem şu aday bu parti kaplaması de değil sıkıntı kazanmalara sahip olması Türkiye Yüzyılını inşa etme masrafıdır. Sıkıntı vatanımıza, bayrağımıza, devletimize, ezanımıza, mukaddesatımıza sahip çıkma yayılmadır. tabirlerini kullandı.

‘Milletimiz hep hakikat kararı verdi’
‘Mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır’ kelamını yaşayarak tüm dünyayı gösteren milletimizin, bu günde istikbal ve istiklalimiz için birebir istikamette hareketin geleceğinden hiç şüphesinin olmadığını vurgulayan Kavuncu, “Aziz milletimizin sandığının önüne konduğu bıkmadan, usanmadan, çok büyük bir olay, feraset, basiret ve umutla , vatanımız bağımsızlığımız için hep en hakikat kararı verdi.14 Mayıs’ta aziz milletimiz;yerli ve ulusal gurumuz olan ne varsa karşı çıkanlara, millete zirvedenlara, bütün kutsallarını, kıymetlerini, emin olmayanlarını ayaklar mahkum alanları, iktidar hırsı içinde terör hücreleriyle pazarlık masasına oturanlara , LGBT yaklaşık sapkın, sapk ideolojileri yasallaştırarak aileyi, ahlakı, toplumsal yapıyı çökertmek ve gençleri zehirlemek isteyenlere geçit vermektir. sözlerimiz var!
Boyut kelam, kandile bahar gelmeyecek.
Boyut kelam, İmralı canisi ölene kadar mahpusta çürüyecek, hain FETÖ Türkiye’ye geri dönemeyecek.
Boy kelam, Vatanımız bölünmeyecek, ezanlarımız dinmeyecek, bayrağımız inmeyecek.
Size kelam, aziz milletimizin dünyanın kalbi Anadolu’da ebediyen payidar olacaktır.

Exit mobile version