AK Parti Elazığ milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti Elazığ milletvekilleri mazbatalarını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ milletvekili seçilmiş Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı mazbatalarını aldı.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ milletvekili seçilmiş Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Adliyesi’nde bulunan İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı. Parti yetkililerinin de katılımıyla mazbatasını alan 28. Dönem Elazığ Milletvekilleri, törenin ardından açıklamalarda bulundu.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklandığını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Elazığ halkı olarak bize ciddi bir şekilde büyük bir sorumluluk yüklendi. Biz artık Elazığ’ın 5 vekili olarak bundan sonraki süreçte Elazığ’ımız için emek ve hizmet vererek Elazığ’ımızı en iyi başlangıç ​​noktası için bu görevi üstlenmiştik. Görevimizin koruması yüksek. Bu bilinçle Elazığ halkının hizmet bilinciyle bundan sonraki süreçte vereceği emeğimizi düşünüyorum. Bunun için de ciddi anlamda birlik ve beraberlik içinde 4 Cumhur İttifakımız birde Millet İttifakı’nın milletvekiliyle beraber Elazığ için gerekli çalışmaları ve çabaları hareketleriz” dedi.
Vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Milletimizin niyeti 14 Mayıs günü tecelli sırasında yerinde de çok büyük bir sorumluluk yüklenmiş oldu. Allah’ın bizlerinde bu himayemizin bilincinde şehrimize, işletmeye ve necip milletimize hizmet etmek için büyük bir mücadele seansı. Elazığ’ımızı bulunduğu yerde çok daha güzel noktalara gitmek konusunda arkadaşlarla birlikte el ele vermek birlik ve beraberlik içinde şehrimize hizmet esası. Rablerimizi mahcup etmesin ve muvaffak kılsın. seferleri ve şehrimiz için hayırlı hizmetler yapmaya nasip etsin” ifadeleri kullanıldı.
14 Mayıs seçimlerinin önemini vurguladıklarını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Bugün 14 Mayıs seçim sonuçları kesin olarak nihayetine ermiş oldu. Bizde mazbatamızı bütün Elazığlı hemşerilerimizin adına aldık. Bu yaratılış ile bütün Elazığ halkı içinde göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Birçok ülkede seçimleri barındıran katılmış bir kardeşiniz olarak yaşadıkları ki gerçekten çok huzurlu ve güzel bir seçim atlattık. Bu dönemlerde aday aday olan arkadaşlara ve milletvekili adaylarına teşekkür ederim. Bu sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Exit mobile version