AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel çalışmalarına Gaziosmanpaşa ilçesinde devam etti.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karayel çalışmalarına 1 mayıs işçi bayramı gününde Gaziosmanpaşa ilçesinde devam etti.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel, seçim çalışmalarını Gaziosmanpaşa ilçesinde sürdürdü. İlce seçim koordinasyon merkezi ziyareti ile güne başlayan Karayel, “Kadınlar bizim hareketimizin özellikle en önemli köşe taşlarından bir tanesidir.” düşüncesiyle, Karadeniz Mahallesi’nde kadın mahalle sakinleri ile buluştu.
Sarıgöl, Mevlana ve Karayolları Mahallesi esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte aynı heyecan ve coşkuyla Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne devam etti.
Kentsel dönüşüm hamlesiyle, vatandaşlarımızı güvenli ve huzurlu yeni evlerine kavuşturmak için Gaziosmanpaşa İlçemizde GOPAŞ Merkez Evleri temel atma törenine katıldı.

Emekleriyle gücümüze güç katan emektar işçilerimizle bir araya gelerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanında AK Nokta ziyareti gerçekleştirdi sahada ve masada güçlü Türkiye’mizin destanlaşan icraatlarını onuştu,

Geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Karayel Gaziosmanpaşa ilçesi seçim çalışmalarını Dostluk Sitesi ve Seçkinler sitesi sakinleri ile günü tamamladı.

 

ismail emrah karayel

Exit mobile version