AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Serkan Bayram: Türkiye’ye talip olan bu ruh yamalı bohça gibi

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Serkan Bayram: Türkiye'ye talip olan bu ruh yamalı bohça gibi

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Serkan Bayram, Sultanbeyli’de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Bayram seçim çalışmaları sırasında yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye talip olan bu ruh yamalı bohça gibi. 10 tane Cumhurbaşkanlığı yardımcısı ile yönetebileceğini düşünen bu zihniyetin nasıl başarılı olabileceğini düşünür” dedi.
Ak Parti İstanbul milletvekili adayları seçime sayılı günler kala sahayı sürdürmeye devam ediyor. Çalışmalar ortamı AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Serkan Bayram, Sultanbeyli’de bir dizi esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Bayram’a AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı elemanlarını da bünyesinde barındırdı. Bayram Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve işvereni ziyaret ederek destekleri istedi. Daha sonra Sultanbeyli’de faaliyet gösteren minibüs şoförleriyle bir araya gelen Bayram, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, Ak Parti olarak 20 yılda yapılan hizmetleri ve sonunda yapılacak olan amacı anlatarak destek istedi. Esnaf ve minibüs şoförleri de Bayram’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek koruyucularının uçtuğunu verdi.

“Milletimiz bizim yanımızda olduğunu 14 Mayıs gecesini gösterecek”
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Serkan Bayram, “Sahada çok güzel bir teveccüh var. İnsanlar Büyük İstanbul mitingimize akın akın geldi. Kararsızlar da kalıcı hale geldi. İnşaallah milletimiz bizim yanımızda olduğunu 14 Mayıs gecesini gösterir. Diğer yönlere bakıyoruz. Hep vaat hep vaat. İstanbul seçimlerinde de benzeri tabloları yaşamıştık. İstanbul’da vadetikleri 250 sözleşmesi yüzde 10’unu bile yapamadılar. Yine bakıyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ortada yok. Turistik geziye çıkmış. Türkiye’ye talip olan bu zihniyet yamalı bohça gibi. 10 tane Cumhurbaşkanlığı yardımcısı ile yönetebileceğini düşünen bu zihniyetin nasıl başarılı olabileceğini düşünür” dedi.

Exit mobile version