AK Parti Konya teşkilatı seçim çalışmaları yürüyüşle tamamlandı

AK Parti Konya teşkilatı seçim çalışmaları yürüyüşle tamamlandı

AK Parti Konya teşkilatını sürmek için yürüyüşle seçim çalışmalarını sonlandırdı. AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Tüm milletvekili adaylarımıza başarı bekliyoruz. Yarın gün boyu sandıklara sahip çıkmak, oy kullanmayı teşvik etmek, sandık görevlilerine destek olmak için sahadayız” dedi.

AK Parti Konya teşkilatı tarafından ziyaret yürüyüşü Kültürpark’tan başladı. Vatandaşların da yer aldığı yürüyüş Mevlana Meydanı’nda sona erdi. Meydanda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Cenab-ı Hak çıktığımız yolda hepimize kolaycalar versin. 14 Mayıs seçimleri için duayla bitişi ilk olacak bu meydandan gidişatımız kampanya periyodumuzu burada tekrar duayla bitireceğiz inşallah. Rab bu çalışmalarımızı bereketlendirsin. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yarın sandıklarda bu millet o desteğini verecek. Buna yönelik, sahada bunu gördük. Çekemeyenler pek çok hileye de girişseler Cenab-ı Hak onlara bu fırsatı verebilecek. Yarın inşallah hepimizi sandığa çıkacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekili seçimlerinde AK Parti’mize mühürleri vurup 15’imizi aday meclise yollayacağız. Biz Cenab-ı Hak’tan, aziz milletimizden istiyoruz. Aralarındaki farklı anlaşmalarla, hesaplarla, farklı hale, pek çok iftirayla karşı karşıya gelenler yok etmemekteki çabaları da boşalacak inşallah. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Liderimizin dış politikası. Rabbimiz bizim yar ve yardımcısı olsun. Tüm milletvekili adaylarımıza başarılar dileriz. Yarın gün boyu sandıklara sahip çıkmak, oy kullanmayı teşvik etmek, sandık arkadaşlarına destek olmak için sahadayız” diye konuştu.
Yürüyüşe Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri, milletvekili adayları, parti yöneticileri, merkez ilçe belediye başkanları katıldı.

Exit mobile version