AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Alan: “Ne yapıyorsa yapsınlar, biz çalışmaya devam ediyoruz”

AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Alan: “Ne yapıyorsa yapsınlar, biz çalışmaya devam ediyoruz”

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Alan, Çekmeköy’de esnafı ziyaret etti. Alan, “Özellikle 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingimizde, yeniden yerde kullandığımız teveccühü rahat bir biçimde görüyoruz. Biz rahatız, onlar artık mayoz, mitoz bölünebilir, parçalanabilir, birleşebilir, ne yapıyorsa yapsınlar, biz çalışmamıza devam ediyoruz” dedi.
AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Alan, Çekmeköy’de alana inerek incelemekle buluşturuyoruz. İlçe esnafını ziyaretlerde bulunan Alan, Kullanıcıa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Esnafla sohbet eden Alan, aynı vakitte kullanmaktan seçimde dayanaklarını beklediklerini de söz etti.
Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararı hakkında konuşan Alan, “Biz AK Parti olarak bütün çalışmalarımızı hazırlıklarımızı her halde sürdürüyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Çalışmalarımızı evlerimize anlatmaya çalışıyoruz, yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Her odası itiyor, her gönüle çalışmaya çalışıyor. Karşıdaki insanların anlatacakları hiçbir şey yok. ‘Sana söz’ diyerek tahminen de gökyüzünü dolduramadıkları kelamlar vermeye çalışıyorlar. Onun için ayrıca onların sebeplerle, diğer bir parti liderinin adaylıktan yola çıkmasını umut olarak görebilirler. Biz şuna inanca, Muharrem İnce adaylıktan çekilmiş olsa bile ona oy vermeyen düşünen seçmenlerimizin yapılan hizmetlere katiyetle takdir edilmesini, yeniden AK Parti’mizi destekleyeceğini düşünüyoruz. Elbette adaylıktan çekilmiş olması Muharrem İnce’nin kendi takdiridir, bir partinin kesinlikle değildir. Bizler de AK Parti olarak çalışmalarımızı onlara da anlatacağız, onlar da esasen görüyorlar. Kendi takdiridir, siyasetimiz ve onun açısından iyi olsun diyelim. Biz Allah’ın tümcesiyle katiyen kazanacağımıza inancı. Hem alanlarda, bilhassa 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingimizde, yeniden yaptığımız yerde muhafaza teveccühü rahat bir formda görüyoruz. Biz rahatız, onlar artık mayoz, mitoz bölünebilir, parçalanabilir, birleşebilir, ne yapıyorsa yapsınlar, biz çalışmamıza devam ediyoruz. 2 gün süre kaldı, çok değerli bir süreçteyiz. Miting yaptık, çok güçlü olduk göründü. Bunun bizi rehavete sevk etmemesi gerekir. Toprakta çok güzeliz. Çabamızdan çalışmamızdan bir milim bile olsa geri durmamamız gerekiyor. Bilhassa burada otururken oyları Anadolu’da olanlara yahut birçok Anadolu gözlemleyenler, yahut orada otururken seçmen listelerinde görünenlerin kesinlikle gelen oylarını kullanmayı, benim oyumdan bir şey olmaz diye boş vermeyi, tercihini bitirmek istiyoruz. Bir de gençlerimize iletmek istiyoruz. Sevgili genç kardeşim, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını sizin için inşa etmek için AK Parti çabası içinde. Seçim beyannamemizde de birçok kullanım konusunu anlattık. Onların büyümesini inşa etmek için heyecanlanıyoruz. İkinci yüzyılın temellerini atıyoruz. İnşallah Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılını AK Parti’mizin attığı temeller üzerine inşa edilmesi, Sayın Devletimizin inşa edilmesinde inşa edilmesi. Genç kardeşlerimiz de bunun memnunluğunu huzurunu doya doya yaşayanlardır” dedi.

Exit mobile version