AK Parti Milletvekili adayı Turan: “Kasetle genel başkanları şimdi kasetle siyaseti yönlendirerek güçlü büyük Türkiye’yi engellemeye çalışıyorlar”

AK Parti Milletvekili adayı Turan: “Kasetle genel başkanları şimdi kasetle siyaseti yönlendirerek güçlü büyük Türkiye'yi engellemeye çalışıyorlar”

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, Ataşehir’de iş yerlerini ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Turan, “Kasetle genel başkanları şimdi kasetle siyaseti yönlendirerek Türkiye’nin rotasını değiştirme, güçlü büyük Türkiye’yi engellemeye çalışıyorlar” dedi.
AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, bugün Ataşehir’de sahaya inerek vatandaşla buluştu. Ataşehir’de fabrika ve iş yeri ziyaretlerinde bulunan Turan, çalışanlarla ve işyeri sahipleriyle sohbet etti. Ziyaretlerin ardından Turan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı aldı ve önceki seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Çirkin davetleri siyaseti yönlendirmeye giydikleri aziz milletimizin tokadıyla 14 Mayıs’ta bir kez daha kendilerine geleceklerdir”
AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, “14 Mayıs tarihi bir seçim olacak. Bu seçim seçeneklerin ve dış görünüşleri etkilemek isteyenler var. Milletimizin isteklerine ipotek ortaya koymak ve onu yönlendirmek için her türlü kayıt dışı yollara yönelike ülkelerinin olduğunu görüyoruz. Bu milletimizin gözünden de kaçmıyor, milletimizin her şeye sahip olduğunun farkındayız. Kasetle genel başkan olanlar şimdi kasetle siyaseti yönlendirerek Türkiye’nin rotasını değiştirme, güçlü büyük Türkiye’yi engellemeye çalışıyorlar. Sayın İnce zaten kendisine karşı yaklaşık 45 dosyada sürdürülen linç kampanyalarına uzun uzun değindi ve adaylıktan öyle çekildi. Çekilirken de hem FETÖ’cülerin hem de PKK’cıların 45’in içerideki, masanın adayının taraftarlarıyla birlikte kendilerine yönelik nasıl bir linç kampanyası yürütücülerini söyledi. Açık bir şekilde de çekilmek zorunda kalmalarının bakışını kamuoyuyla paylaştılar. Çekilmek zorunda kalanların sözleri yeter. Kişinin beyanı asılsızdır. Çekilmek zorunda kalan koku. O da neden çekilmek zorunda olduğunu ifade etti. Bu yabancıları siyaseti yönlendirmeye, manipüle etmeye ve dizayn etmeye çalışan inşallah aziz milletimizin tokadıyla 14 Mayıs’ta bir kez daha kendileri geleceklerdir. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız tarafından alınande Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü alıcıları hem dış mihraklar hem de içerideki iş birlikçileri ellerindeki bütün mühimmatları kullananlar, her türlü ahlak dışı amaçlara başvuruyorlar ve almayı Türkiye’yi durdurmaya çalışıyorlar” dedi.

Exit mobile version