AK Parti Rize Milletvekili Avcı: “İnşallah Türkiye Yüzyılı başlıyor”

AK Parti Rize Milletvekili Avcı: "İnşallah Türkiye Yüzyılı başlıyor"

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, “İnşallah Türkiye Yüzyılı başlıyor. İHA’larla, SİHA’larla, yeni yükseltmeuz petrol ve doğalgazla artık Türkiye hakikaten tüm arenada, özellikle uluslararası alanda tam süreçte emin adımlarla yürüyen ülke haline geliyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlarına göre seçimden zaferle çıkması, Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rizeli hemşehrileri kemençe eşliğinde uzun horon halkaları oluştururken havai fişek öğretmeni yapıldı. Kutlamalara Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, parti yöneticileri ve yetkililerin yanı sıra AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden açılışıyla galibinin vatandaşlığını ve terör hücrelerini kaybettiğini kaydeden Avcı, İHA muhabirine gideceğini, “Öncelikle Rizeli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek verdiler. Türkiye geneli vatandaşlarımızın güçlü bir desteği ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Özellikle ‘Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek’ saklanmak. Bugün yok ediciler sadece terör örgütleridir. Onun dışında demokratik fotoğrafını kullanan bütün seçtiğimiz için saygın ve değerlidir. Hangi partiye gönül vermiş olursa olsunlar hepsi bizim için değerlidir, kıymetlidir. Bu seçim çok açık seçik bir mesaj yayınladı. Terör örgütleriyle şubeleri, terör örgütleriyle iltisakı olan partileri ve liderleri bu millet siyaseten yaşatmaz. Siyaseten iktidar onları yapmaz, yapmayacak da. İnşallah Türkiye Yüzyılı başlıyor. İHA’larla, SİHA’larla, yeni gelişmeleruz petrol ile, doğalgazla artık Türkiye hakikaten tüm arenada, özellikle uluslararası alanda tam hızda emin adımlarla yürüyen ülke haline geliyor. Bu grubun lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır ve Cumhur İttifakıdır” dedi.

“Muhalefete gönül vermiş yurttaşların kendi partilerine çeki düzen verecekleri kanaatindeyim”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir oyla seçildiğinin gökyüzünden Milletvekili Avcı, muhalefet partisine gönül verenlerin partilerine çeki düzenin kanaatinde olduğunu dile getirmesi, “Mağlubiyet muhalefetin artık iç meselesi. gelinlikler lazım. Hep şunu söylüyoruz Türkiye’nin yönetimine sahip bir yönetici var. Onun için 22 yıldır iktidardayız zaten. Ama bileşenleri bir muhalefete sahip olamadık. Sürekli bel altı vurmaya çalışan, onları koruyan insanlara bile yapmadıkları bel altı operasyonu sürdürmen bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Türkiye Cumhuriyeti’nde özellikle muhalefete gönül vermiş yurttaşlarının da bu başardıkları kendi partilerine çeki düzen verecekleri kanaatindeyim. Hissiyatım budur. Onun için gelecek buna süreci gebedir. Artık bu onların iç meselesi biz Türkiye’nin kalkınması için gelişmek için mücadele teşviki” kullandı.

Exit mobile version