AK Parti’de mazbata sevinci

AK Parti'de mazbata sevinci

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Erzurum’dan dört milletvekili üzerinde başarıan AK Parti’de bugün mazbata sevinci yaşandı.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası TBMM’de Erzurum’u temsil edecek olan AK Parti Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat yapılan törenle mazbatalarını aldı. Erzurum Adliyesinde yapılan programa partililer ve milletvekillerinin aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Mazbata töreninde konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, hep birlikte Erzurum’a ve yurt dışına hizmet vereceklerini belirterek, “Erzurum’da egemen başarılı sonuç Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda da devam edeceğiniz ve inşallah mutluluğumuzu taçlandıracağız. Türkiye’de eser siyaseti hız kesmeden devam edecek. Meclisteki Güçlü Cumhur İttifakı’nı 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimle daha da güçlü hale getirmez ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçeceğiz. Hiçbir rehavete kapılmadan görmeye devam ediyoruz. Emeği geçen tüm ailelerimizi ve davamızın destekçilerini sahipleniyorum. Bize her daim destek veren Erzurum halkıyla gurur duyuyoruz ve teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Erzurum milletvekilleri de mazbata töreninde sevinçlerini dile getirirken, Erzurum’u TBMM’de temsil eden kişilerin gururlarını dile getirerek, “28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda Erzurum’da alacağımız yüksek oy oranı ile liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi bir kez daha tüm dünyaya iskeletiz. Yarış yeniden başladı ve bir kez daha ipi göğüsleyen biz taraf olacağız. Erzurum’un ve Erzurum halkının katıldığı destek için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hizmette bulunma onurunu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
Erzurum Adliyesi Konferans Salonu’nda yapılan mazbata baskı İl Seçim Müdürü Recai Varol, milletvekillerine mazbatalarını takdim etti.

Exit mobile version