AK Parti’den Ümit Özdağ’a son dakika ziyareti

AK Parti'den Ümit Özdağ'a son dakika ziyareti

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen ve İkinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin ATA İttifakı ile görüşme trafiği sürüyor. Son olarak AK Parti’nin önemli isimlerinden Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Numan Kurtulmuş, “Şu anda 550 bin Suriyeli ülkesine döndü. Bu konuda ise Zafer Partisi’nin bize destek vereceğini görüyoruz” dedi.

Numan Kurtulmuş’tan Özdağ’a ziyaret

Görüşme sonrası açıklama yapan Kurtulmuş, “Faydalı bir görüşme yapma imkanı bulduk” dedi.  Özdağ da partinin yetkili kurullarıyla bu görüşmeyi değerlendireceklerini belirtti.

Kurtulmuş, Suriyelllerin güvenli dönüşü için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Olumlu bir görüşme yaptıklarını belirten Kurtulmuş, “Faydalı bir görüşme yapma imkanı bulduk” dedi.

Özdağ’da yaptığı açıklamada, “Terör faaliyetlerine karşı politikaları değerelendirdik” açıklamasın bulundu.

Çok faydalı bir görüşme yaptıklarını söyleyen Özdağ, partinin yetkili kurullarıyla bu görüşmeyi değerlendireceklerini belirtti.

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da bugün saat 17.00’de ikinci turda hangi adayı destekleyeceğine ilişkin kararını kamuoyuyla paylaşacak.

Exit mobile version