AK Partili Dağ, oyunu kullandı

AK Partili Dağ, oyunu kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bayraklı Gümüşpala Mahallesi Şehit Nazımbey ilkokulu 2147 nolu sandıkta oyunu kullanıldı
Eşi Zeynep ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Dağ, okul ön incelemeyle fotoğraf çektirip tek tek selamlaştı. Dağ, daha sonra yanından ayrılarak oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girerek sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Oy pusulası ile zarfı alma imzasını atan Dağ, kabine dinleme oyunu kullanıldı.
Oy kullanma işlemi sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “14 Mayıs 2023 Türkiye demokrasisi için çok tarihi geçen günlerden birini bugün bitirdik. En tarihi gün olan seçimler toplama hepimize gösterilen 14 Mayıs 1950’nin neredeyse bir dönemini yaşıyoruz. Bir zamanını paylaştığımız Biz oyumuzu kullandık. İnşallah bugün yine Türkiye demokrasi denetimi bir demokrasi şöleni olarak geçecektir. Inşaallah bugün milletimiz gelecek 5 seneyi yöneteni yönetici olacak hem siyasi partilere hem de Cumhurbaşkanı adaylarının tercihinde bulunacaktır. Bizim arzumuz isteklerimiz. Allah’ın evinin huzurunun daim olması birlik ve beraberliğinin daim olmasının istikrarının sürmesidir. Takdir yüce milletimizindir Rab’im yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Exit mobile version