Akil Gençler’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek

Akil Gençler'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde ilk turda olduğu gibi yine Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini belirtti.
Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekçilerini belirtirken, yapacağını söylerken, “Akil Gençler olarak ilk turda olduğu gibi ikinci turda da Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz” dedi.

“Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için her kesimin onlarca sebebi var”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek için birçok nedenin olduğunu söyleyen Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, “Milyonlar sandık başına gidecek ve o sandığa attığı bir oyla maçı belirleyecek. İkinci tur yeni bir seçimdir. Her seçim ayrı bir sınavdır. Rehavete kapılmadan son ana kadar mücadele yürütme. Akil Gençler olarak ilk turda olduğu gibi ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için her kesimin onlarca nedeni var. Eğer dindar-muhafazakârsanız ya da kendinizi Milli görüşçü veya İslamcı olarak niteliyorsanız; başörtüsü yasağının kaldırılmasını, hayatın içinde yok sayılmaya son verilmesini, kamu alan yasağının bitmesini bir yana koyun, o sandığa koşmanız için sadece Ayasofya’nın zincirlerinin zinciri yeter. Eğer bir Kürtseniz, inkâr ve ret politikalarının tarihe karışmasından tutunda, TRT Kürdi de 24 saat boyunca yayına kadar birçok alanda devrim niteliğinde sonunda atıldı. Diyarbakır hapishanesinin müze olması için atılan adım bile başlı başına Erdoğan’ı desteklemek için yeterli. Eğer kendinizi sosyal demokrat diyorsanız; her ile bir üniversite ve bir görev açılışını, eski varoşların yaşanabilir kentlere dönüşmesini, işçi ve emekçilerin hayat standardının yükselişini, 1 Mayıs’ın bayram ilan evi göz önünde bulundurarak sandığa git” dedi.

“Her kesime dokunan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz”
Gönderilerin yapılanların her kesime hitap ettiği gökyüzünü çizen Ateş, anlatımın devamında şu ifadeleri kullandı:
“Eğer gençseniz her alanda gençlerin önünün açılmasının yanında olmak üzere yaşının 18’e indirilmesi bile oylamanız için yeterlidir. Eğer vatanseverlik ve ülkücüyseniz, küresel güçlerin 30 yıldır çizdiği Azerbaycan’ın işgal altındaki hava Karabağ’ın özgürleşmesi yeterlidir. Eğer yerli ve milli üretimden yana bir duruşunuz varsa milli savunma için kendi ürettiğimiz uçak, depo, İHA ve SİHA’yı sandığa giderken unutmayın. Eğer kendinizi sol Kemalist, sosyalist veya antiemperyalist diyorsanız; mazlum milletlere sahip çıkmayı ve BM kürsüsünden sürmesi “Dünya 5’ten büyük” sözü yeterli olacaktır. Eğer kendinizi laik, cumhuriyetçi ve Atatürkçü diyorsanız; Türkiye’yi “muasır medeniyet” sınırlarını çıkarmak için atılan altyapı yatırımlarını, limanlarını, havaalanlarını, barajlarını, yerli araçları, İmece uydusunu düşünerek sandığa gitmeniz gerekir. Eğer Aleviyseniz, cemevinin açılışını ve Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığını oylayarak mutlaka hatırlayın. Bu şekilde her kesime dokunan ve batıdan icazet bekleyerek değil, batıya meydan okuyan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Bütün vatandaşlarımızın oylarını kullanma ve seçim bayram havasında geçirmeye davet ediyorum. Kazanan oturma, kazanan 85 milyon ev sahibimiz, kazanan birlik ve beraberliğimiz olsun.”

Exit mobile version