Akıncılar uzun zaman sonra teşkilatlanma kararı aldı

Akıncılar Nevşehir'de buluştu yeniden dönüş kararı aldı.1980 Öncesi Türkiye'nin En önemli gençlik ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar Hareketi Mensupları yeniden sahalara dönüyor.

Akıncılar Nevşehir'de buluştu yeniden dönüş kararı aldı. 1980 Öncesi Türkiye'nin En önemli gençlik ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar Hareketi Mensupları yeniden sahalara dönüyor. Hafta sonu Nevşehir'de bir araya gelen Akıncılar Yeniden teşkilatlanlarak hareket etme kararı aldı.

Türkiye'nin Çeşitli illerinden yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda yapılan konuşmalarda Türkiye ve Tüm İslâm coğrafyasının Küresel güçler ve Siyonistlerin kuşatması altında olduğu vurgulanarak, 1980 Öncesi Akıncılar misyonu ve mücadele anlayışına bu gün dünden Daha fazla ihtiyaç olduğu ve Türkiye'nin geçtiği bu zorlu dönemde yeniden alanlara çıkılması ve Türkiye'nin geleceğinin karartılmasına izin verilmeyeceğinin altı çizildi.Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanının Mesajını Ak parti Genel başkan vekili Numan Kurtulmuş'un yardımcısı İstanbul Milletvekili Hasan Turan bizzat toplantıya katılarak iletti.

Büyük Akıncılar Buluşmasında Alınan Kararlar:

Akıncılar uzun zaman sonra teşkilatlanma kararı aldı

Exit mobile version