AP’den istifade edip AK Parti’ye katıldılar

AP'den istifade edip AK Parti'ye katıldılar

Mersin’de Adalet Partisi (AP) İl Başkanı İsmail Demirbaş ile bazı ilçe başkanlarının da bulunduğu bir grup, partilerinden yararlanarak AK Parti’ye katıldı.
İl başkanlığında düzenlenen törenlerde partilerine katılanlara rozet takan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “AP Mersin İl Başkanı İsmail Demirtaş, Tarsus İlçe Başkanı Doğan Gökhan, Akdeniz İlçe Başkanı Gökhan Bener, Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Taşkaya kardeşlerimizin il ve ilçe teşkilatları ve üyeleriyle birlikte AK Parti birleşmesini gerçekleştiriyoruz. ve ferasetine güveniyoruz.2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, yine yeniden Türkiye’nin başkanını seçeceğiz.
Partisinden istife ederek AK Parti’ye katılan İsmail Demirtaş ise, neden AK Parti’ye katıldıklarını şöyle açıkladı:
“Çünkü hiçbir şekilde proje, vizyon, politika üretemeyen, milletin meseleleriyle uzaktan yakından ilgili olmayan bir doğruluk, yalan, iftira ne istersen mevcut ve son olaylardan sonra Millet İttifakı’na hiçbir güvenimiz kalmadı. Seçim patlamasından sonra güven, istikrar, çıkış, adalet, lider deyince
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açıklanıyor. Bugün AK Parti çatısı altında buluşuyoruz. Bizler geleceğimizin teminatı, istikrar ve güvenin devamı için buradayız.”

Exit mobile version