Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti’den milletvekili adayı! Bahadır Yenişehirlioğlu hangi şehirden aday oldu?

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti’den milletvekili adayı! Bahadır Yenişehirlioğlu hangi şehirden aday oldu?

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti’den milletvekili adayı! Bahadır Yenişehirlioğlu hangi şehirden aday oldu?AK Parti’nin 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday listesi açıklandı. Bu listede, sanat ve iş dünyasından tanıdığımız isimler de yer aldı. Listede dikkat çeken isimlerden biri de, Payitaht Abdülhamid dizisindeki Tahsin Paşa rolüyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. Yenişehirlioğlu, Manisa 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Seçimler yaklaşırken, adayların kimlikleri de merak ediliyor. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun hayatı hakkında bilgi edinmek isteyenler için, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu da haberde yer aldı.

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti’den milletvekili adayı

Türkiye’de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi de açıkladığı listesinde ünlü isimlere yer verdi. Bunlardan biri de Payitaht Abdülhamid dizisinde “Tahsin Paşa” karakteriyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu. Peki, kimdir Bahadır Yenişehirlioğlu?

Manisa 1. Sıradan Aday Oldu

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti’nin Manisa 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Uzun yıllardır oyunculuk yapmakta olan Yenişehirlioğlu, son yıllarda özellikle TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisiyle tanınıyor. Dizide “Tahsin Paşa” karakterine hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu, aday olduktan sonra hayatı merak konusu oldu.

Kariyeri ve Özel Hayatı

Bahadır Yenişehirlioğlu, 1980 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Yenişehirlioğlu, oyunculuk kariyerine 2000 yılında başladı. İlk kez “Gülbeyaz” dizisinde rol alan Yenişehirlioğlu, daha sonra birçok dizi ve sinema filminde yer aldı. 2017 yılında başlayan Payitaht Abdülhamid dizisi ise onun en tanınmış işlerinden biri oldu.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun özel hayatı hakkında bilinenler ise oldukça sınırlı. Oyuncu, eşi ve çocuklarıyla birlikte İstanbul’da yaşamaktadır.

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti’nin Manisa 1. sıradan milletvekili adayı olarak seçimlere katılacak. Uzun yıllardır oyunculuk yapan ve son dönemde özellikle Payitaht Abdülhamid dizisiyle tanınan Yenişehirlioğlu, şimdi siyaset dünyasında kendine yer buluyor. Seçim sonuçları beklenirken, Bahadır Yenişehirlioğlu’nun hayranları da onun siyasi kariyerini yakından takip edecektir.

Exit mobile version