Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa’yı karış karış dolaşıyor: Kanımızın son damlasına kadar usanmadan, yılmadan çalışacağız

AK Parti Manisa 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa’daki çalışmalarını bütün hızıylı sürdürüyor. Manisa’yı kapı kapı dolaşan, sıkılmadık el bırakmayan ünlü oyuncu, sosyal yardım faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor.

Manisa’da katıldığı etkinlikte konuşma yapan Yenişehirlioğlu “Mücadeleyi bırakmayacaız. Kanımızın son damlasına kadar usanmadan, yılmadan çalışacağız. Bu kutsal Anadolu coğrafyasına terlerimizi akıtacağız. Davayı göndere taşıyacağız inşallah” ifadeleriyle dikkat çekti.

Manisa’da sivil toplum örgütleriyle de sık sık bir araya gelen ünlü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, 14 Mayıs seçimleri için en hazır isimlerin başında geliyor.

Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa'yı karış karış dolaşıyor: Kanımızın son damlasına kadar usanmadan, yılmadan çalışacağız

14 Mayıs seçimleri için geri sayım başladı. Partiler, adaylar çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Manisa 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu da Manisa’da yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Ünlü oyuncu, Manisa’yı kapı kapı dolaşıyor, vatandaşlarla buluşuyor ve sosyal yardım faaliyetlerine de aralıksız devam ediyor.

Çalışmalarına Devam Ediyor

Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’da sadece kapı kapı dolaşmakla kalmıyor, aynı zamanda sivil toplum örgütleriyle de sık sık bir araya geliyor. Vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm önerileri sunuyor ve projelerini anlatıyor. Yenişehirlioğlu, Manisa halkının nabzını tutmak için de çeşitli etkinliklere katılıyor ve bölgedeki sorunları yerinde tespit ediyor.

Seçime Hazır

AK Parti Manisa 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmalarına en hazır isimlerin başında geliyor. Yenişehirlioğlu, seçimlerde başarılı olmak için her türlü çalışmayı yapıyor. Partisinin projelerini, hedeflerini ve vaatlerini halka anlatmak için yoğun bir çaba harcıyor.

 

Exit mobile version