Bahçeli: “Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, ’14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaşı çıkar’ diyebilmiştir”

Bahçeli: "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaşı çıkar' diyebilmiştir"

“14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” merkezleri açık hava toplantısı Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; “Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, ’14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaşı çıkar’ diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planlar varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da almaya gelmeleridir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Aziz Milletim Sıra Sende” yüzüyle Burdur Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda şarkıcıya seslendi. Yarın yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Burdur halkından destek istedi.
Burdur’daki konuşmasına “Burdur demek vatan şairi Mehmet Akif Ersoy demek, Burdur büyük tarihçimiz Halil İbrahim Kafesoğlu’nun emanetidir” sözleriyle başlayan Bahçeli, “İstiklal Marşımız bir cesaretin, bir faziletin, bir ferasetin, bir imanın, gıpta verilecek vatan ve millet sevgisinin abideleşmiş manzum eseridir. Bu eser milletimizin ebedi nöbetidir. Türk milletini korkutacak, korkuyla sindirecek, korkudan korkuya sürükleyecek herhangi bir muhasım güç dünya üzerinde ne görülmüş ne duyulmuştur. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır. Bizim terk edecek bir vatanımız yoktur. Bizim çizilecek bir sınırımız yoktur. Bizim bölünecek bir milletimiz yoktur. Bizim yıkılacak bir devletimiz yok ve bizim vazgeçecek tek bir insanımız dahi yok. İftiralar milletimizi yıldıramaz. Kaset kumpasları, sosyal medya teröristleri, küresel komplolar Türkiye’nin önünü kesemez. 14 Mayıs’ta sağlam iradeyle, doğru kararı tescilleyip Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk adımını atacağız” dedi.

“Gelen Türk asrı, geleceğin gücü Türkiye’dir”
Cumhuriyet’in yeni yüzyılda güçlü devleti hep birlikte ihya edeceklerini söyleyen Devlet Bahçeli, “Bu ülkede yaşayanlar yürek ister. Ezan demek, bayrak demek, cumhuriyet demek yürek ister. Dil, din ve ırkı ayırmadan yaşayalım demek yürek ister. Terörü sevmek, Kandil’i yerle bir etmek yürek ister. Tanklara kafa tutmak, milli iradeyi ortaya koymak, vatana sahip çıkmak yürek ister. Masaya elini vurmak, dünyada oyun kurucusu olmak yürek ister. Mavi Vatan, Kıbrıs, Can Azerbaycan demek yürek ister. Milli sanayi demek, bağımsız devlet demek, yeniden büyük Türkiye yürek demek ister. Bu güçlü yürek Cumhur İttifakı’nda ve Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da vardır ve meydandadır. Artık herkes anlasın ve bilsin ki gelen Türk asrı, geleceğin gücü Türkiye’dir. Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye. Bugüne kadar istikrar, yarına huzur diyorsak, hep birlikte başarırız. Cumhuriyet’in yeni yüzyılda güçlü devleti hep birlikte ihya ederiz.” sözleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Kılıçdaroğlu’na PKK’nın destek verdiği çok nettir”
14 Mayıs seçimlerinde tarafların belli olduğu ve Kılıçdaroğlu’na PKK’nın destek ağırlıklarını dile getiren Bahçeli; “Bizim himaye edenimiz Allah, destekçimiz büyük Türk milletidir. Açık hesap yarıyıl sandıkta hesabıdır. Kılıçdaroğlu’na PKK’nın destek verdiği çok nettir. Terörist Demirtaş’ı, Soros’çu Kavala’yı serbest bırakacağını vaat etmesini tartışmasızdır. Bir terörist alçakça ve cüretkar bir şekilde milletimizi tehdit ederek, “14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaşı çıkar” diyebilmiştir.
Eğer böyle bir niyet ve planlar varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da almaya gelmeleridir. Kılıçdaroğlu sabah başka akşam başkadır. Ankara’da başka, Van ve Ağrı’da bambaşkadır.
Zillet uyumunu kimyasal partilerin başkanları da aynısıdır. Bu zorunlulukları abeste direnişini, gayri milli, gayri ahlaki ve gayri meşru tavrını ısrarla sürdürmekte. Yalan derseniz bunlardadır, yıkım derseniz bunların ortak amacıdır. Ne esef verici bir zorunluluk ki, ülkeye sırt dönmüş, millete yüz çevirmiş, milli meselelerle ihtilafa düşmüş ikiyüzlü bir muhalefet anlayışımızdır. Kılıçdaroğlu’na hakim olan siyasi akıl, rehinli ve hacizlidir” dedi.

“Selahattin Demirtaş teröristtir, ortanca HDP bölücüdür, Türkiye düşmanıdır”
Burdur’daki konuşmasında Kılıçdaroğlu’na seslenen Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, sana söyleye söyleye şu gerçeği kafana sokacağım, bundan da asla vazgeçmeyeceğim; sen inkar etsen de, Selahattin Demirtaş teröristtir, ortanca HDP bölücüdür, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Soros’çudur, casustur, şaibelidir, yürütmektedir. Bir terörist, her taşındığı altından çıkan Soros’çu bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksın? Bunu nasıl yapacaksın? Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin? Burdur’dan toplanma. Söyle de öğrenelim. Açıkla da bilelim. Paylaş da duyalım. Sırrın nedir? Üzerinde çalıştığın sürenin formülün muhtevası nelerden ibaret? Sıkışınca TBMM’nin af ilan süresi dolmasın. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin yanlı ve sübjektif kararından medet ummuşsun. Sayın Kılıçdaroğlu, terörist masumiyeti gösteren, teröriste kol kanat geren bir kalpsizin aynı zamanda terörist oluşum, terörün himayesine gireceğini düşünüyor musunuz? Bilmiyor musun? Bundan dolayı hiç mi vicdan azabı çekmiyorsun? Siyasetin yara bere içindedir, ihanet ve melanetin tam göbeğindesin, ey Kılıçdaroğlu hala sahipliği değil mi? CHP’yi götürüp Kandil mağaralarının kapısına cesetleri gibi bırakmaya, teröristlere zırh haline hiç mi utanmıyorsun? Aynı şeyleri İYİ Parti için de söylemek mümkün ve mukadderdir. CHP-İYİ Parti-HDP-PKK-FETÖ ve marjinal sol partiler aynı hedefe kilitlenmişlerdir. Bunlarla bir beklenemez. Bunlara Türkiye emanet edilemez” diye konuştu.

“Milletimize hangi sözü vermişsek 27’inci Dönem TBMM’de yerine getirdik”
Geçtiğimiz dönemde Türk Milleti’ne verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyleyen Bahçeli’yi şöyle tamamladı:
“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin geride kalan yaklaşık beş uygulama döneminde, Cumhur İttifakı olarak kronik örnekler neşter vurduk, çözümsüz gibi duran tüm zorlukları çözmeyi başardık. Cumhur İttifakı’nın umut olduğunu gösterdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin muktedir ve müstesna satın almalarıyla birlikte çalıştırılmasının önünün açılmasına gururla şahit olduk. Aynısını 28’inci Dönem TBMM’de de konuştu. Sizlerin desteğiyle mutlaka başaracağız. Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde milletimize 100 sözümüz vardır ve hepsini de Allah’ın izniyle gerçekleştirmeye kararlıyız”.

Exit mobile version