Bahçeli: “Türk ve Türkiye Yüzyılı görüşü Allah’ın izniyle gerçekleşmesi”

Bahçeli: "Türk ve Türkiye Yüzyılı görüşü Allah'ın izniyle gerçekleşmesi"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyılı manzarasının Allah’ın izniyle gerçekleşeceğini belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan Anadolu çocuğudur. Yılmaz ve yıkılmaz. Kimseye boyun eğmez. 14 Mayıs’ta da Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız olacaktır” dedi.
Aksaray’da “Aziz Milletim Sıra Sende” temasıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda arzua seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Geleceğimizi karartmak, geçmişimizi karalamak isteyenler var” dedi.

“Bölücü terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor”
MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin önünü kırmak için çırpındığını ifade ederek, “Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Bölücü terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor. FETÖ Kılıçdaroğlu’na umut bağlıyor. Terörist Demirtaş hapishanesinden ‘Oyum Kemal Kılıçdaroğlu’na, ona oy vereceğiz’ diyor. , ‘Erdoğan gitmeli’ manşeti ile nifak saçıyor.Yine Kılıçdaroğlu ABD’de yayınlanan gazeteye verdiği röportajda Rusya’ya yaptırım uygulama konusunda Batılı ülkelerin aldıkları kararlara uyma sözü veriyor.Sosyal medyadan Türkiye’ye savaş açılmıştır.Bütün FETÖ’cü ve Türkiye düşmanı yılan ve Çıyanlar iftiralarla insanlık yapılarını çevreler.Hepsi birdenbire Kılıçdaroğlu propagandası yapar. Halk mahremiyeti, özel hayatı, hak ve özgürlükleri en adi şekilde hedef alınır. FETÖ, geçmişteki hak ve hukuk savunucularına bugünlerde de yenilerini eklemektedir. Haysiyet cellatları kumpaslarını sürekli derinleştirmektedir. Zillet zorunluluğuna aday Kılıçdaroğlu, ahlaksızlığın ve her türlü kanunsuz ilişki ağlarının göbeğindedir. Kılıçdaroğlu’nun demokrasi iddiaları yalandır, Kılıçdaroğlu’nun adalet ve özgünlük sözleri baştan aşağıya kandırmacadır. Demokrasinin ahlaki temelleri vardır ve mutlaka olmalıdır. Milletsiz bir vatan, hukuksuz bir özgürlük, hassas bir demokrasi, adaletsiz bir adalet, hakikatsiz ve hafızasız bir insan düşü kuran mihrakların bitmek tükenmek bilmeyen sonlarının sürekli mesafesinde yer alır. Bu mihrakların umut ve heyecan kaynağı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Değerlere yönelik kategorik saldırılar, kavramlara yönelmiş işgal niyetleri, maneviyatımıza kurulan tuzaklar zillet girişimlerinin oğul çırpınışlarına delalettir. PKK, HDP ve küresel emperyalizm destekli zillet doğruluğunun, insanlığın ortak hazinesi olan demokrasiye, hukuka, özgürlüğe, adalete hazımsızlığı ileri düzeydedir” diye konuştu.

“Türk ve Türkiye Yüzyılı görüntüsü Allah’ın izniyle gerçekleştirilecektir”
Devlet Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyılı görünümünün Allah’ın izniyle gerçekleşeceğini belirterek, “Milletimize hangi sözü vermişsek 27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yerine getirdik. Çözümsüz gibi duran tüm zorlukları çözmeyi başardık Cumhur İttifakı’nın umut olduğunu gösterdik. 100. yıl dönümü milletimize 100 sözümüz vardır ve hepsini de Allah’ın izniyle gerçekleştirmeye kararlıyız. .Buradan, Aksaray’dan sesleniyorum Hans, Sam, Coni, Henry aklınızı aldınız. Recep Tayyip Erdoğan Anadolu çocuğudur. Yılmaz ve yıkılmaz. Kimseye boyun eğmez. 14 Mayıs’ta da Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız olacaktır” ifadesini kullandı.

Exit mobile version