Bakan Çavuşoğlu: “Atatürk’ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi”

Bakan Çavuşoğlu: “Atatürk'ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “CHP’nin mitinglerinde ‘Dişe diş kana kan sizinleyiz Öcalan’ sloganları CHP’li kardeşlerimizi de rahatsız etmiştir. Atatürk’ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi. Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’ten intikam almayaz diyenler artık CHP’nin mitinglerinde yer alıyor. Halkımız bunu görüyor ve videomuza ilgi gösteriyor” dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığında partiye üye olan kişinin rozeti takma törenine katıldı. Törende 27 kişiye ait rozetler Bakan Çavuşoğlu tarafından takıldı.
Törende konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Seçim atmosferi başladı, kampanya başladı, sahadayız. Hep birlikte çok çalıştık. Sahada bulunma Antalya için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Türkiye’de herkes dış politikaya büyük önem veriyor ve yakından takip ediyor. kısıtlamanın dış politikasını da konuştuk. En çok da aygıtın beka düzenlemesini konuşma, yönlendirmeleri, istikrarını konuşma. Antalya’da hemşehrilerimizin karşı komşuluğumuzun HDP-PKK ile iş birliği çalışması, el ele kol kola yürümesi, Türkiye’de darbe girişimi 251 yerlimizi şehit eden 2 binden fazla sahibimizi yaralayan FETÖ’cülerin, yine karşımızdaki Kılıçdaroğlu’nun aday olduğu varlıklarının üyesi olması ve Tüm terör örgütlerinin aynı anda bunları desteklemesi, diğer partilere, CHP ve İYİ Parti gibi partilere de oy veren Antalya’daki devletçi, milletini yedi hemşehrimizi rahatsız etti” diye konuştu.

“Atatürk’ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi”
Vatandaşların haklarındaki rahatsızlıkları kendilerine de bildirdiğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Son süreler farklı partilerden çok kullanılan kullanımlar var. Bizim partimize de büyük bir akım var. Cumhur İttifakı’na büyük bir ilgi var. Milleti bilir, dünyanın içinden geçerek zor dönem Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı ancak ülkenin istikrarını inşa edebilir ve güçlendirebilir. Cumhuriyet’imizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı yapabilir. Diğer bağlılıklara baktıkları zaman korkunç. Özellikle CHP’nin mitinglerinde ‘Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan’ sloganları CHP’li kardeşlerimizi de rahatsız etmiştir. Atatürk’ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi. ‘Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’ten intikam almak’ diyenler artık CHP’nin mitinglerinde yer alıyor. Halkımız bunu görüyor ve kısmen ilgi gösteriyor. Son dönemde 8 bin kişiye katılması, herhangi bir partinin bir yılda tüm Türkiye’de elde edilen fantezi üye sayısıdır. Biz 12 milyon fazla üyemizle en büyük aileyiz. ve kadın kollarımızın Gençlik üye sayısı bile ana muhalefet dahil birçok partinin üyesine saygı üzerinde. Üyelerimizle, gönül veren kardeşlerimizle geleceğe yürüyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı Türk dünyasının asrı yaratma” sözlerine yer verdi.

“Son birkaç ay içerisinde 8 bin 627 arkadaşımız kayıt isteklerini gerçekleştirdiler”
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise şu sözlere yer verdi:
“Seçim sürecini ivmesini yukarı çıkartarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarılı bir seçim sürecini yönettik ve yürütüyoruz. Antalya’nın 19 ilçesi köyünden mahallesine başarılı bir süreci yönettik. Son bir kaç ay içinde 8 bin 627 arkadaşımız kayıt isteklerini gerçekleştirdiler ve AK Parti ailemizin birer ferdi oldular. 5 merkez ilçemizden 27 kişilik temsilen rozet takma töreni düzenledik. 27 arkadaşımıza rozet takacağız.”

Exit mobile version