Bakan Karaismailoğlu’ndan gençlere “Sandıklara sahip çıktı” yönetmenliği

Bakan Karaismailoğlu'ndan gençlere “Sandıklara sahip çıktı" yönetmenliği

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Gençlere sandıklara sahip çıktı” mesajı verdi ve “Sandıkların etrafında dolaşan her şeyde gözümüz açık olacak. Her aygıtı yorumlayabilir, itiraz edebilir. Sandık namustur. Arkanızda biz varız” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçiminin 28 Mayıs’ın arifesinde idam edeceği Karaismailoğlu, 21 yılda kazanılanların ortasında olduğunu aktardı. Karaismailoğlu, “Bunun üzerine daha çok ortaya koymak için yarın bir dünya liderini belirleyeceğiz. Dünya lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu seçimin bir kısmı sadece Türkiye beklenmiyor. Bütün Türk Cumhuriyetleri, bütün Müslüman coğrafyası, bütün mazlumlar Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını yüksek bir oranda açıklamanı bekliyor. Bunun karşısında da bütün Türkiye düşmanları, Türkiye’yle hesapları olanlar da karşımızdaki vizyonsuz, beceriksiz ve çapsız bir Devlet gözlemlerini yansıtmaz. Onu seçecekler ki Türkiye için konuşmaları olumsuz emirlerini gerçekleştirmeyi düşünüyorlar. Ve Türkiye’yi uzaktan kumanda etmeyi düşünüyorlar. Bu Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin en önemli seçimidir” ifadesi kullanıldı.
“Hayatı başarısızlıklarla doğmuş, tamamen beceriksiz ve CHP’li belediyeler tarafından yönetilen belediyelerle yapılana zulmeden bir Cumhurbaşkanı adayı var” diyen Karaismailoğlu, bu nedenle görüldüğün çok fazla ve büyük olduğunu söyledi. 14 Mayıs’ta yarım kalan maçı yarın rahat bir şekilde bitireceklerini dile getiren Karaismailoğlu, şunları kaydetti:
“Burada yüzde 70’lerin de üzerinde bir oy baskınında diğerinden, diğer şehirlerdeki fark da bizim Trabzon olarak kapatacağız. Seçim tartışma iktidara getirmek için herkesle her türlü platformlarda Türkiye düşmanlarıyla, teröristlerle bile pazarlık yapan karşımızdaki tutarlılık var. Ama vatandaşlarımız teröristlerle iş birliği yaptıklarında 14 Mayıs’ta iyi bir şamar vurdu. Şimdi baktılar bunu yemek yemedi. Başka maskelerle yüzleşmeye çalışıyorlar. O maskesini de yarın bütün milletimiz yırtıp atacaktır. Eren Bülbül yaşasaydı 14 Mayıs’ta ilk oyunu, yarın da ikinci oyunu kullanacaktı. İşte bu seçim o kadar önemli. O sandığa gittiğimizde gördüğümüzde Eren Bülbül’ün gerçeğinin önüne geçsinler. Eren Bülbül’ü öldüren teröristlerle iş birliği yapıyorlar şu anda. İşte o inlerinde geberttiğimiz teröristler yurt dışından işaretleyerek karşımızdaki işlemleri yürütüyorlar. Bu oyunu milletimiz bozacak arkadaşlar.”
Demokrasi de seçimlerin önemine dikkati çeken Karaismailoğlu, “Dünyada beceriksizlikte, çapsızlıkta ve vizyonsuzlukta lider arıyorsak Kemal Kılıçdaroğlu’nu içeriyor. Gönül isterdi ki biz de bize gücü yakın birileri olsun ama hiç yan yana getirilemeyecek iki kişi maalesef demokrasinin gerektirdiği karşı karşıya olarak görülüyor. Yani Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon’un değerleriyle ne önemi var arkadaşlarının yaşam biçimiyle, öğretileriyle, dünya görüşleriyle. Biz maalesef AK Parti’nin en olumsuz tarafı böyle vizyonsuz muhalefetle 21 yıldır uğraşmasıdır. Oysa muhalefet iktidarlar kadar önemlidir. çünkü nedir? Muhalefetlerde vizyon ortaya çıktıkça ortaya çıkan proje ortaya koyarlar ülkenin gelişmelerini, neslin yaşamını canlandırmak için ve iktidarları bu yönü de teşvik ederler. Bırakın teşvik etmeyi bırakmayın, bunların hükümetleri daha kötü daha olumsuz şartları yaşaması için memleket karışsın diye beklerler ki ordan bize başka bir iş çıkar mı diye bakarlar. Maalesef biz 21 yıldır bile çabalıyoruz. Bunların hepsine son terapi” değerlendirmesinde bulundu.

“Kılıçdaroğlu’na asıl hesabı CHP’liler soracak”
Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük bir boyutta Cumhurbaşkanı gördükten sonra karşı tarafta büyük bir “gümbürtü” kopacağını söyleyen Karaismailoğlu, Kılıçdaroğlu’na asıl hesabı CHP’lilerin soracağını söyledi. Bakan Karaismailoğlu, “Çünkü; toplam yüzde 1 bilemeyen 4 tane partiye 37 tane darıvekili veren bir hesap uzmanı. İşte hesap uzmanı böyleyse gerisini siz tahmin edin. Önce CHP’de kıyamet kopacak, ondan sonra da diğerlerinde.
Pazar akşamı Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını açacaklarını ve o geçidin geleceğini hep birlikte koşacaklarını kaydeden Karaismailoğlu, şöyle devam etti:
“İşte Cumhur İttifakımız, liderlerimiz Cumhurbaşkanımız gençlere ne kadar önem veriyor? Meclise bir bakarlar. En genç milletvekili kimde var? En fazla kadın milletvekili kimlerde var? Bunlar Türkiye’yi geliştirecek olandır. Yarın sandıklara sahip çıkacağız arkadaşlar. Gözünüz açık olsun. Fareleri yaklaştırmayacağınız sandıklara. Sandıkların çevresinde dolaşan her şeyde gözümüz açık olacak. Her aygıtı yorumlayabilir, itiraz edebilir. Yaşananları de kavga edebilir. Sandık namustur. Arkanızda biz varız. Hiçbir endişeniz olmasın. Biz buralardayız. Burada da pazarda buradayız. Pazartesi de buradayız. Hep beraber olacağım, birlik olacağım, beraber olacağım. Ondan sonra pazar akşamından sonra da hep beraber, bütün Cumhur İttifakı olarak öğretimin sonuçları için kenetleneceğiz.”

Exit mobile version