Bakan Kurum: “14 Mayıs’ta büyük bir farkla açık ara önde başardık”

Bakan Kurum: “14 Mayıs'ta büyük bir farkla açık ara önde başardık”

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge’den seçilen milletvekili Murat Kurum, Maltepe’de, Maltepe Sanayici ve İş Adamları derneğini ziyaret etti. Burada konuşan Kurum, “Vatandaşlarımıza sağlam güçlü bir gelecek sunmak istiyoruz” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge’den seçilen milletvekili Murat Kurum, Maltepe’de, Maltepe Sanayici ve İş Adamları derneğini ziyaret etti. Kurum, buradaki ziyaretinin ardından Maltepe Bağdat Caddesinde AK Partili isteyen ile bir araya geldi. Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneğinde konuşan Bakan Kurum, “Milletimiz Cumhur İttifakı’mızı Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir şevkle, aşkla sandığa koşarak destekledi. Yine eser siyaseti kazandı. İnşallah 28 Mayıs’ta da yeniden sandığa gideceğiz” şeklinde ifade etti.

“İstanbul’umuz, icra için mücadele ediyoruz”
“Bugün sizlerle, Türkiye yüzyılının arifesinde buluşmaktan gurur duyma. Sizler bizim daima yol arkadaşımız oldunuz. Mesai arkadaşımız oldunuz. Ve göreve geldiğimiz günden itibaren hep sizlerleydik. İstanbul’umuzda, ticaretimize, sanayiimize, şehirciliğimize dair tüm yürüyüşlerimiz yine siz değerli dostlarımızla attık. Son derece önemli düzenlemelerimiz, vatandaşlarımız için istişarelerimizi hep birlikte yaptık. Bu salonda bugün bizlerle olan tüm meslektaşlarımızın sayesinde de her gün biraz daha güçlü ekonomiyle ticaretle yine dünyanın lideri olma yolunda İstanbul’umuz için yerleştirmek için mücadele ediyoruz. Bu noktadaki emekleri için buradaki her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“İstanbul’umuz büyük bir deprem tehlikesiyle karşı karşıya”
“Türkiye hedef çizgisinde azimle hedefliği da yürütüyoruz. Bir taraf İstanbul’umuz, büyük bir depremle karşı karşıyayız. İstanbul’daki düzen yapılarına ilişkin Sayın Cumhurbaşkanımızın bayramının birinci günü milletimize garantilediler ve yarı bizden dedik, yarı devletimizden dedik. Riskli konutumuz olan konutlarımızı, İstanbul’umuzun 39 ilçesinde 963 mahallesinde sizlerle dönüştüreceğiz ve şu anda İstanbul’da bu projemizde, 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru yaptı” dedi.

“14 Mayıs’ta büyük bir farkla açık ara önde tamamladık”
“İnşallah burada sizlerle el ele vermek evlatlarımıza, vatandaşlarımıza sağlam güçlü bir gelecek sunmak istiyoruz. 14 Mayıs’ta büyük bir farkla açık ara önde başardık. Girdiği seçimde olduğu gibi biz Sayın Cumhurbaşkanımız yine bu seçimde en önde, en yakın rakibine 2,5 milyon oy farkla tamamladı. Milletimiz Cumhur İttifakı’mızı Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir şevkle, aşkla sandığa koşarak destekledi. Yine eser siyaseti kazandı. İnşallah 28 Mayıs’ta da yeniden sandığa gideceğiz. O güne kadar rehavete kapılmadan Sayın Cumhurbaşkanımız için kapı kapı dolaşıp milletimize dargın olan arkadaşlarımıza, kardeşlerimize hep birlikte ulaşacağız ve 28 Mayıs’ta inşallah hep birlikte zaferimizi ilan başkanı” şeklinde ifade etti.

Exit mobile version