Bakan Kurum: “Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, FETÖ oyunudur”

Bakan Kurum: “Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, FETÖ oyunudur''

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendik’te Vanlı tüketimiyle bir araya geldi. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Bakan Kurum, “Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, FETÖ oyunudur. Küresel odakların Türk demokrasisine müdahale girişimidir” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendik’te Maroof Restaurant’ta Vanlı tüketicila bir araya geldi. Kente yapılacak planları Kurum’a Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konutu de yaptı. Bakan Kurum, “Biz, Van’ın taşına, geçena, suyuna aşığız. kazandırdık.Bugün bir yandan Erçiş’ten Tuşba’ya, Çatak’tan Edremit’e Vanımızın tüm ilçelerinde genel olarak bozulma projelerimize hızla devam ederken, diğer yandan sosyal bağışlarıyla birlikte binlerce konutumuzu inşa etmeye devam ediyoruz.Vanımızda bir yandan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim ‘ projemiz çevre 3 bin 200 evimiz, 250 iş yerimiz, 26 bin 700 konutluk arsamız için hak sahiplerimizi belirlerken; diğer yandan Vanımıza toplam büyüklüğü 1 milyon metrekare olan 8 darı bahçesi kazandırıyoruz.Van Gölümüzden Edremit’e kadar düzenleme yapıyoruz.Vanımızın incisi Van Gölümüzü evlatlarımıza en temiz gibi, Van Merkezi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisimizi yaptık ve hizmete açtık.Şimdi gölümüzde kapsamlı bir dip çamuru temizliyoruz” dedi.

“Tam 650 bin bağımsız bölüm başvurusu yapıldı”
Bakan Murat Kurum, ”Yine hep birlikte toplam 1,5 milyon konut yaparak İstanbul’da bulunan yeni sistemin tüm yapılarını dönüştürüyoruz. Dönüştüreceğimiz konutların maliyetinin ne kadarını devlet olarak karşılıyoruz. Bugün geldiğimiz İstanbulumuzda genişlemesinde başvuru sayımız kaçabiliyor? Tam 650 bağımsız bin bölüm başvuru yaptı. Bu 2,5 milyon kardeşimizin yuvası değişiyor demek’ diye konuştu.

“Kasetçilere, kumpasçılara, FETÖ’cülere bu millet öğreticisini verecek”
Kurum, “Bir Taraf Sayın Devletimiz, diğer taraf kumpasçılar, kasetçiler, terör hücreleri, FETÖ, PKK ve küresel güçler. Daima temiz siyasetin temsilcisi olduk.Kime yapılırsa yapılırsın kumpasların karşısındaydık.Sayın İnce, 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibiydi, kaybetti.Ama 2023 seçimleri için ‘aday olacağız’ dedi, CHP’nin içinden yükselen sesler.’Parti kuracağım’ dedi, tehditler aldı , kendisine ve partine parmaklar sallandı.Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır,FETÖ oyunudur.Küresel odakların Türk demokrasisine girişimidir.Kim olursa olsun, kimin başına gelirse gelsin biz bunun karşısındayız.Hiç kimse Türk demokrasisine parmak sallayamaz, müdahale edemez.Bu aziz millet onlara haddini Bu seçimde de hep birlikte verilecek.Kasetçilere, kumpasçılara, FETÖ’cülere bu millet öğreticisini verecek. Demokrasi tokadını atacak” şeklinde konuştu.

Exit mobile version