Bakan Özer: “Türkiye oğlu 20 yılda kabuklarını kırdı”

Bakan Özer: “Türkiye oğlu 20 yılda kabuklarını kırdı”

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye’nin oğlu 20 yılda kabuklarını kıran bir ülke olduğunu belirterek, “Türkiye artık her alanda ürettiği bir ülke, üretimi arttırdıkça diğer rekabette yaşadıkları okullar olması kadar doğal bir şey yok” dedi.
Bakan Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Töreni ve beraberindekiler ile birlikte Ordu Müteahhitler Birliği Derneği’ne ziyarette bulundular.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Bakan Özer, tüm sektörlerle birlikte Ordu’yu daha güçlü hale getirebilmek için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Bakan Özer, Türkiye’nin oğlu 20 yılda kabuklarını kıran bir ülkeye geldiğini belirterek, “Önümüzde çok kritik bir seçim var. Derdimiz Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız liderliğinde çıkmış olduğu bu yolculuğu güçlü bir şekilde devam ettirme. Çünkü Türkiye gerçekten son 20 yılda her alanda kabuklarını kıran bir ülke. Eğitimde altyapıda ulaştırmada, savunma sanayide artık Türkiye ürettiği bir ülke. Üretimi artırdıkça diğer baskıları uyguladığımızda, korktuğu kadar doğal bir şey yok. Çünkü gerçekten çok vahşi bir şekilde rekabetin olduğu bir dünyada yaşadığı. Onun için üretiminin önündeki engellerin, kotaların neler olduğunu uluslararası çapta hepimize emanet ediyoruz. Finans dünyasında gerçekleşen operasyonların ne olduğunu, ne karşılığı geldiğinin arka planını görebilecek durumdayız. Onun için Türkiye’nin yazdığı bu hikayenin devam etmesi gerekiyor. Birlik beraberlik içinde olup gerçekten hiçbir ayrım yapmadan bu ülkedeki her vatandaşımın değerli olduğu ve hizmete layık olduğu bilinciyle hareket ettiği zaman çözülemeyecek çözülemeyecek hiçbir sorun yok” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version