Balıkesir’de DEVA ve Gelecek Partisi il başkanları istifade etti

Balıkesir'de DEVA ve Gelecek Partisi il başkanları istifade etti

Balıkesir’de milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı ilk seçim sonuçlarının ardından, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ergül ve eski İl Başkanı Kemal Aydemir ile Gelecek Partisi İl Başkanı Ali Ünal, il başkanlığı görevlerinden ve partilerinden istifade ettiler.
Balıkesir’de DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ergül, DEVA Partisi’nin kurucusu İl Başkanı Kemal Aydemir ve DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Yasin Karani hem parti yöneticilerinden hem de görevlerinde kullandıkları sosyal medya hesaplarını açıkladı. DEVA Partisi’nin Balıkesir kurucusu İl Başkanı Av. Milletvekili adayı Kemal Aydemir, aday olduğu için istifade etmemişti. Aydemir sosyal medyadan yapacağı şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kamuoyuna, Kurucu İl Başkanının bulunduğu Deva Partisinin evinden seçmeleri üzerinde kullandığına saygılarımı arz ederim.”
Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Ali Ünal da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gelecek Partisi İl Başkanlığından ve üyelikten faydalandığını açıkladı. Ünal’ın yaptığı paylaşımda, “Kurucusu olduğum Balıkesir Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevinde burada olup tüm desteğinigemeyen esir edemeyen teşkilatımıza, üyelerimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İl Başkanlığından ve hapishanemden istifade ediyorum” dedi.

Exit mobile version