BBP Genel Lider Yardımcısı Ekrem Alfatlı’dan KAİSAD’a ve Kars SELİMDER’e ziyaret

BBP Genel Lider Yardımcısı Ekrem Alfatlı'dan KAİSAD'a ve Kars SELİMDER'e ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Lider Yardımcısı ve Bursa Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı, aralıksız devam ediyor.
Seçim ziyaretleri çerçevesi Bursa’da sivil toplum yapıları ve iş insanları ile buluşan Ekrem Alfatlı ve Büyük Birlik Partisi heyeti Kars Selim Derneği ile Kars-Ardahan-Iğdır-İş Adamları Derneğini ziyaret etti.
KAİSAD Lideri Yener Bulut ziyaretten görüşüp söz verdi.
Ekrem Alfatlı yapacağına göre, “Serhat vilayetlerimizin iş insanlarının kurduğu kentimiz ve işletme iktisadına önemli katkılar sağlayan KAİSAD değerli bir misyon üstlenmiş durumda. Bursa özelinde üyeleri ile istihdama katkı sağlayan, doğdukları bölge ile doydukları bölge içindeki köprü görevi gören KAİSAD ulusal ekonomimiz yanı sıra vilayetler, bölgelerin ortası kardeşlik hislerimizi da pekiştirmekte ve ulusal birlik ve beraberliğimizin teminatı olmaktadır. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Devlet ki ekonomik manada gelişmenin en değerli yolu müteşebbis ruhundan geçmektedir. Bugün KAİSAD üyelerinde bu artıları ile bulunmaktadır. Malum bu hafta sonu çok değerli bir seçim var. Bizler de Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi adayı ve kendi amblemiz ile seçime gireceğiz. Geçmişteki iki oyum olsa biri size verebilirim diyen vatandaşlarımız bulunuyordu. Bizler de bu seçimlerde iki oyunuzdan birinize talibiz. TBMM seçimlerinde oyunuzu Büyük Birlik Partisine ,Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a istiyoruz. Sizlerin de dayanağını bekliyoruz” diye konuştu
KAİSAD Lideri Yener Bulut da iş dünyasının en büyük beklentisinin önünü görebildiğini söyleyerek Alfatlı ve arkadaşlarına seçimlerde muvaffakiyetler diledi.
Alfatlı ve arkadaşlarının ikinci Durağı Kars Selim İlçesi ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu.
Alfatlı ve arkadaşlarını bir arada dernek lideri Tuncay Uca, ziyaretten çok mutlu olduğunu tabir ederek şöyle devam etti, “Ülkenin birlik ve beraberliği toplama Büyük Birlik Partisi’nin çalışmalarını takip ediyoruz. Bizler de sizlere seçimlerde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.
Alfatlı’da olduğu gibi ”Derneğimizin hemşerilerimiz rehberlik görevi üstleniyor. Anadolu insanı ile TBMM ortasında köprü görevi misyonunu üstlenmek isteyen BBP’ye yaklaşan seçimlerde dayanağınızı bekliyoruz” dedi.
Alfatlı’ya ziyaretlere Vilayet Lideri Haldun Filizli, Vilayet Lider Yardımcısı Ömer Faruk Alfatlı, BBP Bursa Milletvekili adayları İsmail Demir ,Şaban Demir ,Kemal Akyıldız ,Nail Artuç ,Mehmet Erhan Altan ,Selahattin Celt ve
Hasan Uslu da barıştı.

Exit mobile version