Bursa’da Faruk Çelik’e yoğun ilgi…500 araçlık konvoyla karşılandı

Bursa'da Faruk Çelik'e yoğun ilgi...500 araçlık konvoyla karşılandı

14 Mayıs seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Artvin’den milletvekili seçilmiş Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, gece yarısı dönen Bursa’da 500 araçlık konvoyla karşılandı.
2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçlar netleşirken, Artvin’de AK Parti’den milletvekili seçilen Faruk Çelik, İstanbul İzmir otobanı Kuzey gişelerinde 500 araçlık konvoyla kararlaştırıldı. Çelik’e gece yarısında sürpriz yapan partililer yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların tulum ve meşalelerle kutlamaları renkli görüntülere yol açarken, o anlar kameralara yansıdı.
Duygulu anlar yaşadığını söyleyen Faruk Çelik, “Uzun eski günlerde siyasetin içindeyim. Siyasete Bursa’da başladı ve 3. dönem Bursa’da milletvekilliği yaptım. Çeşitli adaylıklarım oldu. Daha sonra 2 dönem Şanlıurfa milletvekilliği yaptım ve bu dönemde doğduğum yer olan Artvin’e görevlendirildim. Seçimin netleşmesiyle milletvekilliğini sergilememiz ortaya çıktı. Neticeyi elde ettikten sonra İstanbul’a gelin. Doğrusu böyle bir karşılamadan haberim yoktu. Hatta gecenin geç saatinde hiç olmayacak olan bir tabloyla karşılaştım. Doğrusu şaşırdım ve duygulandım. Bursa’da tabi çok emeğimiz var. Siyaset yoğun içinde yaşadık. Birçok kişiye katkımız her alanda oldu. Vatandaşların bu vefalı davranışlarından dolay çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Çelik, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen destekçilerini kırmazken, gece yarısında gittiği bir mekanda tatlı yedi.

Exit mobile version