Cavit Çakır, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yönetim Danışmanı ve Yazar Cavit Çakır, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yönetim Danışmanı ve Yazar Cavit Çakır, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. Seçim stratejisini “Kenarda duramam, kayıtsız kalamam, tarafsız olamam” temeli üzerine kuran Cavit Çakır, “Bildiğiniz gibi önümüzde ülkemiz adına çok önemli bir süreç var. Hepimizin dikkat kesilmesi gereken, dikkatle takip etmesi gereken, dikkatli karar vermesi gereken bir süreç. Öyle bir süreç ki, yıllardır dünya tarihine damga vurmuş bir milletin torunları olarak, yeniden tarihe Türkiye Damgası vuracağımız bir değişimin eşiğindeyiz” dedi.

“İçeriden ve dışarıdan gelen seslerden, karşı adımlardan, muhalefet kılıfında oluşturulan dış destekli çalışmalardan anlıyoruz ki bu seçim, sadece Türkiye’yi ilgilendiren bir seçim değildir” ifadelerini kullanan Cavit Çakır, “Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değildir.

Bir partinin, bir ittifakın veya bir iktidarın seçimi değildir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gelecek yüzyılın Türkiye’sini kurma, gelecek yüzyıllara Kızılelma ülküsüyle yeniden Türkiye damgasını vurma seçimidir. Cennet vatan Türkiye’mizin, geleceğin süper güçlerinden olmasının yolunu açacak anahtar bir seçimdir. Dosttan düşmana tüm dünya ülkelerinin sonucunu merakla beklediği Yeni Türkiye seçimidir.

Bu seçim, Türkiye’nin yeniden şahlanma, yeniden dünyaya nizam verme hedefine ulaşma yolunda anahtar bir seçimdir. Mazlumların, mağdurların, masumların beklediklerine kavuşma seçimidir” diye konuştu.

Dünyanın Geleceğine Biz Yön Vereceğiz

“Çünkü bu seçim, Büyük Türkiye hedefine dar gelen misak-ı milli sınırlarının, yeniden 7 kıtaya genişlemesine kapı açacak ülkü seçimidir” şeklinde konuşan Cavit Çakır şunları söyledi: “Bu seçim, etkisi Türkiye sınırlarının ötesine taşan, tüm dünyayı yakından ilgilendiren, dünyanın geleceğine yön verecek bir seçimdir.

Hilal ile karşısındakilerin yarışacağı, dostun- düşmanın ayrışacağı, her şeyin ayan beyan ortaya çıkacağı bir seçimdir. Türk ve dünya tarihi açısından dönüm noktası olacak bir seçimdir. Bir çağı kapatıp, yeni bir çağı açacak bir seçimdir.”

Hep Eleştirmeyelim, Olumlu Olanları da Konuşalım

Mevcut hal ve gelecek ahval böyleyken, algılara ve abartılara kapılıp devletinden, hükümetinden, liderinden, ülkesinden ve ülküsünden şüphe edip kenarda durmanın, kayıtsız kalmanın, tarafsız olmanın ne vaktidir, ne zamanıdır, ne de yeridir.

Söz konusu Türkiye’nin geleceği ve dünyanın geleceği ise “kenarda duramam, kayıtsız kalamam, tarafsız olamam” şuuru ve haykırışıyla, her zerresi davasını kuşanmış bir lisanla Ak Partiden milletvekili aday adayı olarak meydandayım, buradayım, tarafımdayım. Seçilsem de seçilmesem de, dünya ve ahiret tarafımı ilan etmenin huzurunu, onurunu ve mutluluğunu yaşayacağım. Seçilip seçilmeyeceğimi bilmiyorum lakin kimi seçeceğimi, neden seçeceğimi, seçince ne olacağını çok ama çok iyi biliyorum.

Fikri ne olursa olsun gönlünde zerrece Türkiye sevdası, vatan aşkı, bayrak sevgisi, insanlık muhabbeti olan tüm vatandaşlarımızı Cumhur İttifakına katılmaya, Ak Partiye destek vermeye bekliyorum.

Ülkemiz Adına Elde Edilen Nice Kazanımlar Var

Bizi tanıyan herkes bilir ki, 1986 yılından bu yana hiç kenarda durmadım, kayıtsız kalmadım, tarafsız olmadım. Lakin davamız ve davadaşlarım adına perde arkasında kalıp hep desteğimi sundum. Bunca savunmaya ve desteğe rağmen ön planda durmadığım için etrafımdaki hemen herkesten öyle eleştiriler aldım, öyle gün görmemiş sözler duydum ki anlatamam. Çok yakinen ve iyi bildiğim için şunu da paylaşmak isterim ki, perde arkasında, hiç kimsenin bilmediği yerlerde, Rızay-ı İlahi dışında hiçbir beklentisi olmadan canla başla çalışan o kadar çok gizli neferleri var ki bu davanın… Rabbim sayılarını artırsın… Onlar adına bir ses olmak istedim.”

2023, Geleceğin Seçimi

2019 yerel seçimlerinin de hem ülkemiz, hem AK Parti açısından önemli olduğunu hatırlatan Cavit Çakır, “Çünkü sonrasında yapılacak genel seçimi önemli ölçüde etkileyecekti. Taraf olmak gerekiyordu. Bağcılar Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. O süreçte en yakınımdan en uzağa yaşadıklarımı, duyduklarımı, gördüklerimi bir ben bilirim.

Bu davanın sahnesinde ter dökenler kadar perde arkasında da ter dökenlerin olduğu herkes tarafından bilinsin istedim. Perde arkasından sahnedekine topyekun hareketin muhteşem fotoğrafını herkes görsün istedim. Samimiyet ve sadakatin; yeri, etiketi, mevkisi, makamı olmadığı anlaşılsın istedim.

Allah şahidimdir ki seçilmek ya da seçilmemek şu an benim için eşit” şeklinde konuştu.

100 Yıl Geriye Gidebiliriz

Çakır şu ifadeleri kullandı: “Lakin görüyorum ki çok basit sebeplerle, yapılan algılara kanıp kenarda duran çok, kayıtsız kalan çok, tarafını ilan etmekten çekinen çok. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini, milletvekilliği seçiminde ise başka partileri tercih edeceğini söyleyen çok. Ülkemizin elde ettiği onca kazanımı yok sayan çok. Bende haykırıyorum ki “Allah’ın –OL- dediğinden başka olacak hiçbir şey yok… Olmayacak da…

14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nın Kapısını Sonuna Kadar Açalım

Konuşmamın başında da bahsettiğim gibi Türkiye’mizin ilay-ı kelimetullah niyetiyle yeniden 7 kıtaya hükmedeceği bir kapının eşiğindeyiz. Ya bu zamana kadar elde edilen kazanımları devam ettireceğiz ya da en az 100 yıl geriye gideceğiz. Yani vatan, devlet ve milletin geleceği söz konusu.  Söz konusu eğer bu cennet vatanın geleceği ise ben kenarda duramam, ben kayıtsız kalamam, ben tarafsız olamam. Benim tarafım belli: Vatan, millet, bayrak, sancak, ülkü, ülkem Türkiye.

Bu nedenle ve yüreğim ses verdiğince, Ak Parti aday adayı olduğumu ilan ederek meydana iniyor, tarafımı seçiyor, geleceğin Türkiye’sine karınca kararınca destek olmak istiyor ve gönlünde zerrece vatan, bayrak, ülkü, ülke sevgisi olan herkesi Cumhur İttifakına ve Ak Partiye desteğe davet ediyorum.

14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılının kapısını açmak üzere hepinizi sahiplerin en güzeline emanet ediyorum.”

 

Cavit Çakır Kimdir?

 

Ordu Aybastı doğumlu olan Cavit çakır, Ardıç İlkokulu, Aybastı İmam Hatip Lisesi, Gazi Üniversitesi Pazarlama ve Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu.

 

1990 yılında başlayan çeyrek asrı aşan iş hayatına birçok başarıyı sığdıran Çakır; 1998 yılında serbest danışman olarak başladığı Yönetim Danışmanlığı işini 2002 yılında Deha Eğitim Danışmanlık ile 2005 yılı aralık ayına kadar devam ettirmiş, askerlik dönüşü 2006 Haziran ayında başladığı TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Sekreterlik görevinden Aralık 2007 tarihinde ayrılarak 2008 Nisan ayında şahıs firması olarak kurduğu, 2013 yılında ise şirkete çevirdiği Bilinç Danışmanlık ile halen, “yönetim danışmanlığı, yatırım danışmanlığı, kişisel ve kurumsal eğitim hizmeti” sunmaktadır. Şu an Hemenevim AŞ ve Bilinç Danışmanlık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığı ile beraber Muallim Group Yayın AŞ. Yönetim Danışmanlığı görevini yürütmektedir.

Bu süreçte yaklaşık 300 firmaya danışmanlık hizmeti sunan Çakır; geliştirdiği kendine has yöntemlerle şirketlerin kısa sürede hedeflerine ulaşmasını sağlamıştır.

2016 Eylül- 2018 Aralık tarihleri arasında Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans şirketi Birevim AŞ.’ne Yönetim Danışmanlığı ile beraber Pazarlama ve Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak hizmet sunmuştur. Yine aynı dönemde Helal finansın hayatımızdaki önemine dikkat çekmek amacıyla Helal Finans Araştırmaları Derneğinin (HEFİAD) kurucu Genel Başkanlığını yapmıştır.

Kurumsal gelişim ve danışmanlık hizmetleri ile beraber kişisel gelişim alanında da hizmet veren Çakır; insanlarımızın “değerlerini koruyarak girişimci ruhunu ortaya çıkarmak, iş hayatına hazırlamak, ahlak ve kariyer dengesini kurmak, hayatta başarılı ve mutlu olmalarını sağlamak” için yeni yöntemler ve sistemler geliştirip uygulayarak verimli ve başarılı sonuçlar elde etmiş, binlerce insan yetiştirmiştir.

Verdiği eğitimlerle birçok üst düzey yöneticinin gelişimine, yönetici adaylarının profesyonel yönetici olarak yetişmelerine vesile olmuştur. Verdiği eğitimler, seminerler, konferanslar, Radyo ve TV programlarıyla milyonlarca insana ulaşmış, onların gönüllerine dokunmayı başarmıştır.

Danışmanlık hizmeti verdiği her firmada, girdiği her sektörde, yaptığı her işte, yürüttüğü her çalışmada, bulunduğu her ortamda değişimin ve gelişimin öncüsü olan Çakır; farklı sektörlerden, farklı kültürlerden, farklı sistem ve işletmelerden, farklı ürün ve pazarlardan elde ettiği çeyrek asırı aşan tecrübesini, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve doğru işlemesine model oluşturmak gayretiyle yeni kurulacak Pazarlama Danışmanlık şirketi Wonewom AŞ. ile bütünleştirmiştir.

Önceliği her zaman “insana insanca hizmet etmek” olmuş, gençlerimiz başta olmak üzere insanlarımızın değerlerini koruyarak girişimci ruhunu ortaya çıkarmak, iş hayatına hazırlamak, ahlak ve kariyer dengesini sağlamak için yeni yöntemler ve sistemler geliştirip uygulamış, verimli, kalıcı ve başarılı sonuçlar almıştır. AGAH (Ahlakî Güzelliği Artırma Hareketi) olarak isimlendirdiği bu çalışmaları, Türkiye geneline yaymaya devam etmektedir.

Aktif iş hayatıyla beraber sürekli sosyo-kültürel alanda birbirinden güzel çalışmalara, faaliyetlere de imza atmış, sosyal sorumluluk projeleri üretip gerçekleştirmiştir. Bunlardan biri “dumansız hava sahası” çağrısına destek olma niyetiyle hazırladığı, “Sigaranın İntikamı” adlı tiyatro gösterisi projesidir. Senaryosunu yazdığı, kostüm ve dekorunu hazırladığı bu projeyle, yüzlerce insanın sigarayı bırakmasına vesile olmuştur.

“Muhammedi Hayat” projesi ile hayatın her alanında Peygamberimizin Sünnetine uygun bir yaşam geliştirme adına ciddi çalışmalar yapmıştır, yapmaktadır.

Ayrıca milli- medeni ve manevi güzellikleri arttırma adına “Vatana Dair” projesiyle insanlarımızın vatan sevgisini zirvede yaşamalarına destek olmuştur, olmaktadır.

Yine gençlerimizin tarihiyle barışması ve ecdadıyla yakından tanışması adına “Benim Adım AGAH: O Genci Arıyorum” projesiyle geçmişimizle kuvvetli bağların kurulmasına yardımcı olmuştur.

Değer üretmeyi, gönüllere dokunmayı, insanlara faydalı olmayı sevmenin bir nişanesi olarak, Peygamber Efendimizin “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturundan hareketle insana faydanın olduğu bütün güzel faaliyetlerin içinde yer almış, almaya da devam etmektedir.

Yoğun iş temposuna rağmen sosyal ve kültürel faaliyetlerin içinde olan, projeler üretip sunan, aynı zamanda Radyo ve TV Programcısı ve Yazar olan Çakır’ın yayınlanmış 6 kitabı vardır. Cavit Çakır, 3 çocuk babasıdır.

 

Cavit Çakır, AK Parti

Exit mobile version