CHP Gençlik Kolları raflara QR kodları yerleştirdi, ortalık karıştı!

Marketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapıştırmalarını tasarlayan Mahir Akkoy'un gözaltına alınıp serbest bırakılmasından sonra şimdi de CHP Gençlik Kolları yeni bir protesto başlattı! Raflara asılan QR kodlarını okutanlar karşılarına çıkanı görünce şaştı kaldı. Sosyal Medya'da da gündem olay ile ilgili tepkiler Trendlere girdi.

Seçime çok az bir süre kalması Cumhurbaşkanı adaylarının ve parti mensuplarının birbirlerine sözleri ve geçmişe atıfta bulunmaları dikkat çekiyor. 14 Mayıs’ta ortaya çıkacak tablo şekillenirken geçtiğimiz haftaya damga vuran Mahir Akkoyun’un marketler için tasarladığı yapıştırmalar gündem olmuştu.

SOSYAL MEDYA O VİDEOYU KONUŞUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştiri getiren yapıştırmaların tasarımcısı Akkoyun geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Sosyal medya şimdi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın market raflarında protesto edildiği videoyu konuşuyor.

QR kod

QR KODU YERLEŞTİRİDİLDİ: FİYATLANDIRMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

CHP Gençlik Kolları raflarda fiyat etiketlerinin yanına QR kod yerleştirdi. “Fiyatlandırma hakkında detayli bilgi için kodu okutun” ifadeleri yer alan kod okutulduğunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişte yaptığı bir konuşmadan kesit izleniyor.

‘EKONOMİ’ SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Söz konusu videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin ekonomisin sorumlusu benim, ben” ifadelerini kullanıyor.

Kodun okutulduğu anlar sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması da yeniden gündeme geldi.

 

Exit mobile version