CHP Genel Merkezi’ne yeni pankart asıldı! Kılıçdaroğlu adaylık mesajı mı veriyor?

CHP Genel Merkezi'ne asılan yeni pankart gündem yarattı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben Kemal, geliyorum" pankartı kulislerde "13 Şubat öncesi adaylık mesajı" olabileceği şeklindeki yorumlandı.

CHP Genel Merkezi’ne yeni pankart asıldı! Kılıçdaroğlu adaylık mesajı mı veriyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ‘Bay Kemal’ polemiği devam ediyor. CHP liderinin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama gündem olmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda “Bizim arsız ve hırsıza muamelemiz açıktır; vuracağız neşteri, alacağız devlet malını geri. Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, ‘Ben Kemal, geliyorum'” ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN: “BAY BAY KEMAL”

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin TBMM’deki grup toplantısında “Bay Kemal” ifadesini kendisinin bulduğunu ve CHP liderinin de bu ifadeyi sevdiğini dile getirerek “Biliyorsunuz CHP’nin başındaki zata, ‘Bay Kemal’ diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem ‘Bay Kemal’ bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse bundan sonra kendisine kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal” diye yanıt vermişti.

KILIÇDAROĞLU ADAYLIK MESAJI MI VERİYOR? CHP GENEL MERKEZİ’NDE Kİ PANKART DİKKAT ÇEKTİ

CHP liderinin “Ben Kemal, geliyorum” çıkışının yankıları sürerken, CHP Genel Merkezi’ne asılan bir pankart dikkat çekti.

CHP Milletvekili Burhanettin Bulut sosyal medya hesabından söz konusu pankartı paylaşırken, pankartta Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yanında “Ben Kemal, geliyorum!” yazdığı görüldü.

 

Exit mobile version