Cübbeli Ahmet Hoca’nın kayınbiraderi Mustafa Arabul, Zafer Partisi’nden istifa etmeye hazırlanıyor!

Kısa süre önce Zafer Partisi saflarına geçen Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi Mustafa Arabul'un partiden istifa etmeye hazırlandığı iddia edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi Mustafa Arabul, Zafer Partisi'nden istifa etmeye hazırlanıyor!

Günün önemli kulis haberi, kısa süre önce Zafer Partisi'ne katılan Mustafa Arabul'dan geldi.

Ekim ayı başında Zafer Partisi saflarına katılan Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi Mustafa Arabul, partiden istifa edeceği iddia edildi. Söz konusu iddiaya konu olan istifa nedeni ise Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ tarafından yapılan videolu paylaşım olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, Ümit Özdağ tarafından Cumhuriyet Bayramı paylaşımında, İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ile Cübbeli Hocayı Atatürk düşmanı olarak yansıtılmasını kabullenemeyen Mustafa Arabul'un istifa edeceği kaydedildi. Durumdan yakınlarına dert yandığı belirtilen Arabul'un ne zaman istifa edeceği ve hangi partiye geçeceği konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

ÜMİT ÖZDAĞ, “ATATÜRK DÜŞMANLARI”  OLARAK HEDEF GÖSTERDİ!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Ekim'de twitter hesabından paylaştığı bir video içeriklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Mahir Ünal, vefat eden İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, Cübbeli Hoca Ahmet Mahmut Ünlü'yü hedef alarak, “Atatürk'e düşmanlık yapanlar ancak bir mağlubiyeti yaşayacak zavallılardır.
Atatürk için yapabileceğiniz bir tek şey var; sevin ve saygı gösterin!
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!”
ifadelerini kullanmıştı. 

[ilgili-haber=1028]

“ZAFER YAKIN” DİYEREK PARTİYE KATILDI!

Mustafa Arabul, 5 Ekim'de Zafer Partisi'ne katıldığını soyal medya hesabından duyurmuştu. Arabul, paylaşımında, “Muhsin yazıcıoğlunun yanında başladığım siyasete,zafer partisi ve sn @umitozdag ile devam edeceğim.Türk milliyetçisiyim,cumhuriyetçiyim ve hep öyleydim.Fatih sultanda Mehmet de bizim Mustafa Kemal Atatürkte bizim.Zafer yakın…” ifadeleriyle duyurmuştu.

Exit mobile version