Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ben uşaklara gideceğim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ben uşaklara gideceğim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’na telefonla katılarak “Sandıkları patlatmak umuduyla Karadeniz’den farklı dalga sesleri duyacağımıza çıkacağız. Yarın ciddi manada tüm akraba, dost, yakın, ahbap herkesi gördüklerini gayreti içinde olmamız gerekiyor. Ben uşaklara gideceğim” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ortahisar ilçesi Çukurçayır mahallesindeki Doğa Park’ta bugün akşam saatlerinde ‘Gençlik Buluşması toplantısı düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İl Başkan Yardımcısı Aydoğan İskender ile AK Partili eski vekiller katıldı. Etkinlikte gençlere saz çalan ve türkü söyleyen Mustafa Şen, telefonla ardından Trabzonlu gençlerin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda yaptığı konuşmada, İstanbul Esenler’de bugün bir açıklama düzenlediklerini belirterek “Sevgili hissettiler. Esenler’de muhteşem bir miting yaptık. Bu muhteşem mitingde alanda 150 bin kişi vardı. Şimdi de televizyon programı için Dolmabahçedeyim. Biraz sonra A Haber-ATV ortak yayınında bu televizyon yayınını alacağı kaynak tüm Türkiye’ye sesleneceğim. Trabzon’dan çok çok farklı bir ses bekliyoruz” demesinin ardından “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları üzerine konuşmasına ara verdi.
Erdoğan, daha sonra “Sandıkları patlatmak sureti ile inşallah Karadeniz’den farklı dalga sesleri duyacağımıza. Onun için yarını çok karşılamaya ihtiyacımız var. Yarın ciddi manada tüm akraba, dost, yakın ahbap herkesi gördüklerinde gayreti içinde olmamız gerekiyor. Bu çıkan oyun çok daha fevkinde bir oyla inşallah Cumhurbaşkanlığı ikinci turundan Türkiye’ye ses seda verecek” derken, AK Partili Mustafa Şen söze girerek “Efendim giren canavar gibi maşallah. Pazar günü sandıkları patlatacaklar” dedi. Erdoğan, bunun üzerine “Ben uşaklara gidecek” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version