Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul, bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul, bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul, koltuğuna kasetle oturanların bu ülkedeki yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bahçelievler’de görmekle buluşturuyoruz. Düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan muhalefetini eleştirerek “Türk siyasi durumunu en büyük mitingi olan Atatürk Havalimanı mitingimiz İstanbul seçimlerindeki tercihini aldıklarını ilan etti. İstanbul ne dedi. ‘Türkiye yüzyılını’ dedi. İstanbul terör örgütlerinden medet umanlara karşılık ‘birlik ve beraberlik’ demiştir. İstanbul, koltuğuna kasetle oturanların bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir. İstanbul tefecilere ülkesini teslim etmek isteyenlere, ‘istiklal ve istikbal’ diyerek mukabelede bulundu. Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacakmış. Buna inandınız mı? Bay bay Kemal sen avucunu yalarsin. Tefeci tefeciye kuruş yapmaz. Esrar eroin kaçakçılarından götürdüğü paralarla Londra tefecilerinden para alacak. Bu ne menem iştir. Bunun yanındaki akıl hocalarından da yoğurt olmaz. Tefeci böyle yatak da kül yutar mı? İstanbul evlatlarının kuruluş birimlerin, sapkın akımların eline geçen hayallerine eyvallah etmemiştir” ifadesini kullandı.

“Günlerdir tehditler, şantajlar, kasetler uçuş uçuşuyor”
Millet İttifakı’na yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan, “Bunlar kurdukları masanın sonundan dökülüyor. Öyle bir faşizm iklimi Yaratılanlar ki kendi içlerinde bile en küçük ayrılığına tahammüller sona erer. Masadaki hanımefendinin ‘kumar masası’ diyerek oradan kalktığında başına gelenleri gördünüz. Bir önceki sesçimde benimle yarışan isme yapılanları gördünüz dimi? Günlerdir tehditler, şantajlar, kasetler uçuşuyor. Sonunda ne oldu adaylıktan çekilmek zorunda kaldı. 2018 yılında bu kişi ile Cumhurbaşkanlığı yarışını gerçekleştirdik. Ne oldu şimdi? Muharrem Bey’e ‘tekrar gel’ diyorlar. Muharrem Bey de doğal elinin tersi ile bunları itti. Çünkü burada yapılan bazı kalleşlikler var. gelenekler tabii ki gelmiyoruz. Kalkıp sulu şakalar yapıyor gibi meclisi çağırıyorlar. Gerekli cevaba o da kendilerinin verdi. Biz yarışırken kendisiyle ilgili ne kaset ne başka bir iddiaya varamadık. Ne zaman ki Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı çıkanlar oldu, hepsi yaşandı. Tek başına bu tablo bile ülkesinde kaset kumpaslarının gerisindeki silueti görmeye yeter. Başka numaralar da devam ediyor. Bu numaraların arkasında FETÖ var. FETÖ’cülerin oyunu bu. Bu oyunu şimdi de Muharrem Bey’e oynadılar” şeklinde konuştu.

“Meğer kendi arkadaşlarına kurdukları kumpası anlatıyorlarmış”
CHP’nin geçmişinin de kirli olduğunu aktaran Erdoğan, “Siyaseti böylesine çirkinleştirenlerin ülkedeki yönetimi temiz vaadi kadar gülünç bir şey olabilir mi? Bunlar taktiği FETÖ’den aferini Batı’daki tefecilerden bekliyor. Kader ortağı olarak kendilerinin topladıkları partileri yaşadıklarını sanıyorlar. Ancak bay bay Kemal kendine kader ortağı olarak terör örgütlerini ve onları iplerini ellerinde tutanları seçmiş. Onların yerli ve milli hassasiyetlerinin olmadığını zaten biliyorduk, ama bu derece gözlerini karartmalarını beklemiyorduk. ‘Artık bu kadarı da olmaz’ dediğimiz ne varsa hepsini onlara. Sürekli davet eden bay Kemal ve kaderin ortakları artık yüzlerini gizlemiyorlar. Günlerdir bazı kasetlerin nasıl montaj, nasıl oluşma, nasıl yapay zeka ürünü olduğunu anlatıp görünüyorlar. Biz de ‘Bunların derdi ne?’ diye merak etmekteyim. Meğer kendi arkadaşlarına kurdukları kumpası anlatıyorlarmış. Bir de yürütmenin uluslararası çıkarların zarar vermeyen kalacak kadar yüzsüzleşiyorlar. Kendi ortakları bir hanımefendiyi üç günde canından bezdirenlerin eski adaylarını şantajla çekilmek zorunda bırakmalarına şaşırıyoruz. Terör örgütleri ile ortaklık kuranların, insanların haysiyet cellatlığına soyunmalarının nesine şaşırıyoruz. Ülkenin tüm mille değerleri yabancılara peş kek çekme sözü verenleri bunun için her yolunu kullanmalarının kendilerine şaşırıyoruz. Eskiler otu çek kabağına bak derler. Bay bay Kemal’in kabağı ne ki yapılarında farklı olsun”larında açıklama bulundu.

“Millet iç çamaşırımız emekliye ayıracak”
Erdoğan açıklamalarını sürdürdü: “CHP’yi de kurdukları masayı da teslim almış olabilirler. Bazı belediyeleri bir şeklide teslim almışlar, ama milletimizin ülke yönetimini onları bırakmaz. Biz 2002’de iktidara gelirken bu ülkede artık hiçbir şey, artık eskisi gibi olmayacak demiştik. Muhalefet için 14 Mayıs’tan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz emekliye ayıracak ve Türkiye yüzyılına layık yeni isimlerin önünü açacak. 14 Mayıs demokrasi şölenimiz kutlu olsun. Bunun için seçim gününe kadar daha çok çalışmalıyız. Buradan ayrıldıktan sonra Pazar günü için hala orada karışık olan bir akrabanızı, dostunuzu bulabilirsiniz. acil selamımı buyurun. Pazar gününün Türkiye Yüzyılı için yaşadığı önemli olduğunu anlatmanızı istiyorum. Her akşam yemeğinizi elinize toplama ahbaplarınızı sormak için Pazar günü aynı sözü sarf etmeniz gerektiğini da almalısınız. Şayet bunu yaparsak Pazar günü bu seçimi Allah’ın izni ile rekor bir oyla bitirmemizin önünde bir mani kalmaz” dedi.

Exit mobile version