Cumhurbaşkanı Erdoğan’a canlı yayında ne oldu sağlık durumu nasıl?

cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a canlı yayında ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a canlı yayında ne oldu, sağlık durumu nasıl? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken aniden yayın kesildi. Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, bir soru sorduğu sırada yayın reji tarafından reklam arasına alındı ve program sonlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a canlı yayında ne oldu sağlık durumu nasıl?

Yaklaşık 20 dakikalık bir aradan sonra yayın yeniden başladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle programın iptal edilip edilmemesi konusunda kararsız kaldıklarını belirterek, izleyicilerden helallik diledi. Program, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık 12 dakika daha konuşmasının ardından sona erdi.

Erdoğan’a canlı yayında ne oldu?

Saat 22.00’de başlaması planlanan yayın, yaklaşık bir buçuk saatlik gecikmeyle 23.30’da başladı. Erdoğan, canlı yayında gündemi değerlendirirken Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk tarafından bir soru yöneltilmesi üzerine, yayın birden kesildi. Öztürk’ün, rejiye “reklam” demesi üzerine, kameralar Erdoğan’ı göstermeden yayın sonlandırıldı.

Yaklaşık 20 dakikalık bir aradan sonra program yeniden başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın kesilmesiyle ilgili olarak “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim” şeklinde açıklama yaptı.

Erdoğan, rahatsızlığına rağmen yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra programı tamamladı. Programın kesilmesi nedeniyle sosyal medyada büyük bir tartışma başladı. Bazıları, programın kesilmesinin teknik bir arızadan kaynaklandığını düşünürken, bazıları da bu durumu siyasi bir müdahale olarak yorumladı.

Exit mobile version