Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: İspatlamazsan namertsin

İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'terör örgütü ile görüşme' iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İspatlamazsan namertsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması’’ programında açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: İstanbul iş başkanlığımızı bu buluşmaya aracılık ettiği için teşekkür ediyorum. Tüm sanayicilerimize buradan selamlarımı iletiyorum. Tüm sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yatırımın istihdamın kıymetini en iyi sizler bilirsiniz. 21 yıldır ülkemize ve milletimize bunu verdik. Biz güveni sağladık. Bu süreçte önümüze çıkan engelleri birlikte aştık. Senaryoları birlikte yırtıp attık. 2023’ü Türkiye Yüzyılı’na birlikte hazırladık. 14 Mayıs seçimlerinin meclis aşaması tamamlandı. 14 Mayıs sıradan bir tarih değil. 1950’ye gideceğiz ve onun yapılanmasını gerçekleştirdik.

MİLLETİMİZ ÇOK NET MESAJLAR VERDİ

Milletimiz parlamentoda 323 milletvekili ile tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yaptı. Artık milletimiz bu şansı Cumhur İttifakı’na verdi. Cumhurbaşkanlığı’nda da şahsımıza 27 milyondan fazla vatandaşımız teveccüh gösterdi. Seçim az bir farkla ikinci tura kaldı. Milletimiz muhalefete ve dünyaya çok net mesajlar gönderdi. Milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yeniden güven oyu vermiştir.

İSPATLAMAZSAN NAMERTSİN

Sayın Kılıçdaroğlu TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütü ile görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlamazsan namertsin. Tekrar söylüyorum ispatlayamazsan namertsin.. Biz terör örgütleriyle görüşme değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Bunları vurmaya devam ediyoruz. Sen ise Kandil’den talimat alarak, bunların parti binalarına bile değil, parlamentoda odalarına giderek görüşmeler yapıyorsun, yol haritasını çiziyorsun. Asla bizim terör örgütleri ile bir araya gelmemiz, kozmik odalarda toplantı yapmamız söz konusu değildir.

NASIL ADIM ATILACAĞININ HDP İLE ÇALIŞMALARINI YAPTIN

Erdoğan’ı ve arkadaşlarının terörle mücadelede nerede olduğunu benim milletim iyi bilir. Bu konuda Cudi’nin Besler Deresi’nin dili olsa da konuşsalar. Sen sınır ötesinde bile teröristlerle nasıl adım atılacağının HDP ile bu çalışmaları yaptın. Meclis’teki odalarında yaptın. Medya bunu ortaya koydu. Sen kalkıp da zaten akşam yalan sabah yalan hayatın bununla geçiyor.

SENİN DERDİN ŞÖHRET

Kılıçdaroğlu utanmadan sıkılmadan bir de kalkıp beni yayına çağırıyorsun, senin derdin şöhret. Şöhret olmak istiyorsun. Sana şöhret minderi vermeye niyetimiz yok. Milletimizin duruşu gayet açıktır ve değişmemiştir. Seçim sonucunu beğenmeyip depremzedelere olmadık hakareti savuranların onlardan hangi yüzle oy isteyeceğini merak ediyoruz.

Exit mobile version