Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? İşte kulis bilgisi

AKP sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ekim 2022 tarihindeki grup toplantısında çok önemli bir açıklama yapacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. O çok önemli açıklama bilgisi kulisleri karıştırdı. Ankara'dan Cumhurbaşkanı'nın ne açıklayacağına dair kulis bilgisi geldi.

Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? İşte kulis bilgisi

Gözler AKP'nin 5 Ekim 2022 tarihli grup toplasına çevrildi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok çnemli bir açıklama yapacağını duyurmuş ve milyonları ekran başına davet etmişti. Cumhurbaşkanı'nın söz konusu açıklamasıyla ilgili Ankara kulislerinden bilgi geldi.

“HERKESİ EKRAN BAŞINA BEKLİYORUZ”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır.” ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

Ömer Çelik, “Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.” diyerek merak uyandırdı.

CUMHURBAŞKANI NE AÇIKLAYACAK?

AHABER muhabiri Rüya Akkuş'un haberine göre Erdoğan gündeme CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 21.00 randevusu vererek getirdiği başörtüsü konusunda konuşacak.

[ilgili-haber=984]

[ilgili-haber=1013]

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın şunu açıklayacak: Gelin, başörtüsünü anayasal güvence altına alalım.” Peki bu nasıl olacak? CHP'nin meclisteki yasa teklifinin yasalaştığı halini düşünecek olursak, şöyle bir handikap ortaya çıkıyor. Daha sonra yasal bir düzenleme ile meclisteki herhangi bir oylamada değişikliğe gidilebilir. Eğer; anayasal güvence altına alınırsa başörtüsü konusu, gerçekten temel hak ve özgürlüklerden bahsetmek mümkün olabilecek.”

[ilgili-haber=997]

Exit mobile version