Turhan Çömez İYİ PARTİ’ye katıldı! Eski AKP’li Çömez Cumhurbaşkanı’nın doktoruydu

AKP eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez İYİ PARTİ'ye katıldı. Turhan Çömez'in rozetini İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı. Turhan Çömez'e parti rozetini İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Meral Akşener taktı.

“YARATANA ŞÜKREDİYORUM”

Kürsüde konuşma yapan Turhan Çömez, “Tam 15 yıl sonra bugün aynı çatının altında yurtsever, kararlı ve yürekli bir lider ve onun yol arkadaşlarıyla buluştuğum için yaratana şükrediyorum. Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracak ve bu aziz millete hak ettiği huzuru yaşatacak olan bu muhteşem kadro ve onun lideriyle omuz omuza mücadele etmekten onur duyacağım” ifadelerini kullandı.

Turhan Çömez İYİ PARTİ'ye katıldı! Eski AKP'li Çömez Cumhurbaşkanı'nın doktoruydu

BALIKESİR ZİYARETİNDE BİRLİKTELERDİ

Turhan Çömez geçtiğimiz aylarda Meral Akşener'in Balıkesir ziyaretine katılmış ve ziyaretin ardından “Sayın Meral Akşener doğduğum büyüdüğüm topraklardaydı bugün. Sokaklara sığmayan kalabalıklar, bir devrin kapanışını ve pırıl pırıl bir güneşin doğuşunu müjdeliyordu'' diyerek İYİ Parti'ye katılacağının sinyalini vermişti.

CUMHURBAŞKANI'NI YALANLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçilmeden önce hiç Amerika Birleşik Devletlerine gitmediğini söylemiş, Turhan Çömez Cumhurbaşkanı'nın beyanını “Ben yanındaydım” diyerek yalanlamıştı.  Çömez “Biz Amerika’ya gittik. Parti kurulmadan önce gittik, kurulduktan sonra da gittik. Erdoğan seçildikten sonra da gitti. Erdoğan’ın biz gittik ama seçildikten sonra gittik ifadesi gerçeği yansıtmıyor.”  ifadelerini kullandı.

Exit mobile version