Cumhurbaşkanlığı için Aksaray’da oylar sandığıyla buluşuyor

Cumhurbaşkanlığı için Aksaray'da oylar sandığıyla buluşuyor

Aksaray’da Cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanmak üzere sandık başına gidiyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise oy kullanma değerinin yüksek olduğunu belirterek, seçiminin hayırlı olmasını temenni etti.
Aksaray’da sandıkların çalıştırmalarını hazırlıkların bitişinin ardından Cumhurbaşkanlığı 2. tur için oy kullanma işlemleri saat 08.00’de başladı. Erken dönemdeki okullara gelenleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandıklara giderek oylarını kullandı. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

“İnşallah Cumhurbaşkanımıza olan desteğimiz ile bir sonraki seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz”
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan seçeceğiz Allah’ın izniyle. Oyların artışının düşük olduğu yöne bir takım ifadeleri oluyor sabahtan beri. Ama böyle olmadığı kanaatindeyiz, oy verme süreci devam ediyor. Geçen seçime gölge tabi ki bu oy kullanma işlemi daha kısa süre kalmak için bir aralık yaşanmıyor. Oyunu kullanan vatandaşlarımız hemen evlerine geçiyorlar. İnşallah Aksaray’ımızda ve ülke geneli sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi yaratan seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Exit mobile version