Diyarbakır’da bazı ambulans ve evde bakım hizmetleri ekibinin desteğiyle sandık başına gitti

Diyarbakır'da bazı ambulans ve evde bakım hizmetleri ekibinin desteğiyle sandık başına gitti

Diyarbakır’da sandık başına gidemeyen hasta götürmek, İl Sağlık Müdürlüğü’nce ambulans ve Evde Sağlık Hizmetleri ekibinin desteğiyle demokratik yönlendirmeyi kullandı.
Türkiye, sabah saat 08.00’de demokrasinin yolu olan seçim için sandık başına gitti. Seçmenler, ülkeyi 5 yıl yönetecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için tercihte bulundu. Diyarbakır’da hasta olan bazı yerlerden almak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ziyaret ederek bulma iletti. Ekipler, hazırlıklarını talepte bulunan yapı evlerinden ve hastaneden alarak oy kullanımlarını okula götürür.
Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Adem Karakoç, cinsi talepte bulunması üzerine oy kullanacağı okula götürüldü. Karakoç, gelen ekibin yanına oy kullanmak üzere okula götürüleceğini belirterek, “Sonra eve gidecekler. Allah razı olsun” dedi.
Adem Karakoç’un oğlu Erkan Karakoç ise, bu hizmet sundukları için bütün sağlık ekibine çok teşekkür ettiğini söyledi.
Evde sağlık hizmetlerinden cep telefonuna mesaj geldiğini ifade eden Karakoç, “Evde yatalak hastanız varsa biz onu alıp götürüp götürüp, verebiliriz. Ben de bu bağlamda denilen numarayı birleştirin. Sevgili arkadaşlar gelip bu hizmeti sundular. Hayırlısı ile gitme oyumuzu kullanıp götürmeyeceğiz. Babam ameliyatlı olduğu için biz kendi imkanlarımızla bunu yapamadık. Bunun için böyle bir imkana başvurduk. Allah, devletimizden razı olsun, böyle bir imkanı sağladıkları için” ifadelerinde bulundu.

Exit mobile version