Doğu Perinçek tv100’de gündeme dair konuştu, gelen soruları yanıtladı

TV100'de katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayını ABD'nin belirleyeceğini söyleyerek, " Kılıçdaroğlu'nun üstünü çizdiler yeni gözdeleri Meral Akşener." dedi.

Doğu Perinçek tv100'de gündeme dair konuştu, gelen soruları yanıtladı

Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde tv100'de ekrana gelen Yüzler Kulübü programının bu haftaki  konuğu olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100 yazarı Erdoğan Aktaş ve Özlem Gürses'in sorularunı  yanıtladı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

''Mecliste yer almayı ve Türkiye'nin yönetiminde anahtar görev yapmayı hedefliyoruz''

Elimizde oy oranı olarak anket yok. Biz bu seçimde yüzde 7'yi aşarak mecliste yer almayı ve Türkiye'nin yönetiminde anahtar görev yapmayı hedefliyoruz. Parti çok hızlı büyüyor. Olağanüstü bir ilgi var. Mardin'de yarın 200 İYİ Partiliye, Vatan Partisi rozeti takacağız. Türkiye'nin her yerinde çok büyük katılımlar var. Türkiye köklü değişiklilere gidiyor. Bu 2014'te başladı. ABD, bir duvar kurdu içine Vatan Partisi'ni, TSK'yı attı. O duvarı yıktık. 15-16 Temmuz 2016 gecesi ABD'nin Türk ordusu ve polisi içine yerleştirdiği gladyo ezildi, öldürüldü, bir kısmı da hapse atıldı. Türkiye’nin hapishanelerinde bugün NATO generalleri yatıyor. Türkiye’de Atatürk yükseliyor. Devrimin bir başka işareti de o.

“Kılıçdaroğlu içeri atılmamızı destekledi''

Biz içeri atıldığımız zaman Kılıçdaroğlu 'darbeciler yargılansın' dedi. Atılmamızı destekledi. Bizi Şahin Mengü ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na muhalif olan arkadaşlar bizi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun ekibi bizim oradan çıkmamızı istemedi. Metin Feyzioğlu geldi 'sizin çıkmanızı istemiyorlar' dedi. Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Türkiye'nin düşmanı olur. FETÖ'yü, 136 bin kamudan tasfiye edileni, 25 bin ordudan tasfiye edileni hüküm giyseler bile getirip devletin içine yerleştirecek.

''ABD Kılıçdaroğlu'nun üstünü çizdi, gözdeleri Akşener''

6 lı masa adayı kim olur sorusu üzerine ise  ''Ona ABD karar verir kim olur bilmem ama ,kim olmaz diye sorarsanız, Sayın Kılıçdaroğlu'nun üzerini çizdiler. ABD çizdi üzerini. Seçilemeyeceği için yaptılar, bunu da ABD'nin medyasında ve kayıtlarında görebiliyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ABD aday göstermiyor.ABD'nin gözdesi Meral Akşener'dir onu söyleyeyim. ABD'nin gözdesi, ona en uygun enstrüman Meral Akşener'dir. İçişleri Bakanı olduğu zaman, Emniyet istihbaratının başına FETÖ'cüleri getirmiştir. TSK'ya kulak yerleştirmiş ve dinlemiştir.

Exit mobile version