Ekrem İmamoğlu: “Her CHP’linin adayı Genel Başkanımızdır”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsmail Küçükkaya’nın sunduğu programda 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda açıklama yaparken benim adayım genel başkanımdır ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Yeni Bir Sabah” programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  İmamoğlu, İsmail Küçükkaya’nın sunduğu programda 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda açıklama yaparken benim adayım genel başkanımdır ifadelerini kullandı.

“SÜRECE MEMLEKET MESELESİ OLARAK BAKIYORUM”

6’lı masanın Cumhurbaşkanı  adaylığı konusunda dün yapılan toplantıya dikkat çeken İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:  Benim adaylığımla ilgili mesele yok. Sürece memleket meselesi olarak bakıyorum. Bu konunun aşılması için feraset gerekiyor. Bu sayın genel başkanım ve sayın Akşener de vardır.

EKREM İMAMOĞLU: “HER CHP’LİNİN ADAYI GENEL BAŞKANIMIZDIR”

Az önce söylediğimiz bütün kritik vakaların değişmesi için tek rakibimiz var. Bu konu ilk defa konuşulmuyor. Şiddetle bunu söyledim. Ekrem İmamoğlu İstanbul’un Belediye Başkanı. Bu mevzuya bizi dahil etmeyin. İstanbul’un Belediye Başkanı bununla ilgilenir her konuda desteklemek için… Ben bu misyona kendini adamış bir neferim dedim. Ben hala aynı yerdeyim. Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı diye bir şey yok aslında. Ben iki gün önce de söyledim. Her CHP’linin adayı Genel Başkanımızdır. Benim de adayım Genel Başkanımızdır.

MUHALİF GAZETECİ YAZDI: İKİ BAŞKANA ‘ADINIZI SÖYLEDİM’

6’lı koalisyon masasında Cumhurbaşkanı adaylığı krizi sürerken koalisyonu destekleyen isimlerden çarpıcı kulis bilgileri de gelmeye devam etti. Muahlif Gazeteci İsmail Saymaz Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olan Akşener’in toplantıdan sonra derhal genel merkeze geçtiğini ve yolda İmamoğlu ve Yavaş’ı arayarak, masada isimlerini dile getirdiğini haber verdiğini yazdı.

 

 

ekrem imamoğlu

Exit mobile version