Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, TOOG ile geldiği kulübedeki oyunu kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, TOOG ile geldiği kulübedeki oyunu kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullanmak için okula makam aracı TOGG ile geldi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bugün Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile geldi. Seçmenler ve sandık görevlileri ile selamlaşan Başkan Şerifoğulları, daha sonra Vali Lütfullah Bilgin İlkokulunda 1326 NO’lu sandıkta oyunu kullandığının ardından Türkiye’nin yerli ve milli otomobilinin dışarıdaki gazetecilere açıklamalarında bulundu. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ”Türkiye yüzyılına ilk adımı atabilmek için Türkiye’mizin ilk yerli ve milli aracı olan TOGG’umuzla oy kullanımıyla karşı karşıyayız. bölümleri özellikle son 21 yılda büyük bir dönüşüm ve performans gerçekleştirdi. İHA ve SİHA’larımız, TOGG’larımız, ATAK’larımız, HÜRKUŞ’larımız Gabar’daki petrolümüz, Karadeniz’deki doğalgazımız ile birlikte söz sahibi olduk, dünyada biz de varız dedik. Dünyada kendi kendine yetebilen ender dünyanın biri haline gelir. Bugün de bu satın almaların devamı biriktirmelerimiz ve çocuklarla birlikte oy kullanmaya geldik. Kapsamları bugün yaklaşık 60 milyon insanımız tercihlerini kullanıyorlar. Yerelde ilimizde ise 432 bin seçmen bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa geliyorlar” dedi.

”Kurumlar içerisinde TOGG alan ilk kurum Elazığ Belediyesi oldu”
14 Mayısta Türkiye’de seçimlerde tam bir demokrasi şöleni yaşandığını aktaran Şerifoğulları, ”Demokrasi tatili içinde hiçbir sıkıntı olmadan insanlarımız, tercihlerini kullandılar. İnşallah, bugün de yine demokrasi şöleni içinde hiçbir sorun ve sıkıntı olmadan insanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanını seçecekler. Yapılan seçimlerde başta ilimiz dahil olmak üzere, tüm doğumu hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Resmi olarak ilk kurumlar içinde TOGG’umuzu alan kurum Elazığ Belediyesi oldu. Bizler bundan sonraki süreçte makam aracı olarak TOGG’umuzu kullanacağız. TOGG’umuz bizim için büyük gurur vesilesi. Tamamen yerli ve milli olan, tamamen Türk mühendisler tarafından Türk fabrikalarından yapılan bir araç. Bu icraatlarda da TOGG’umuzu ilimizde ilk sahibi Belediye Başkanı olmaktan dolayı gururluyuz, onurluyuz” diye konuştu.

Exit mobile version