Erdoğan’dan çağrı: “Bay Kemal samimiysen gel Anayasada çözelim”

Merakla beklenen AKP Grup Toplantısı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenildiği gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışını "samimiysen gel anayasada çözelim" dedi.

Erdoğan'dan çağrı: "Bay Kemal samimiysen gel Anayasada çözelim"

Büyük bir merakla beklenen AKP Grup Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan , gündeme dair önemli konuları değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun başörtüsü çıkışını uzun uzadıya ele alan Erdoğan “Biz başörtüsü konusunu ülke gündeminden çıkaralı çok oluyor” diyerek kılıçdaroğlu'na seslendi.

[ilgili-haber=997]

[ilgili-haber=1023]

AKP GRUP TOPLANTISINDAN SATIRBAŞLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“Önceki akşam CHP genel başkanı yaptığı açıklama ile adım adım çözdüğümüz başörtüsü meselesi ile güya güneh çıkartıyor. Gerçi dün açıkladıkları kanun teklifiyle, önceki akşam atıp tuttukları arasında dağlar kadar fark var.

İstiyorum ki milletimizi aydınlatalım. Niye böyle bir teklifle öıktığını anlamakla zorlandık. Biz bu konuyu ülke gündeminden çıkarttık.

Ülkemizde böyle bir mesele var mı? Hayır.

“Çözümü anayasa düzeyinde sağlayalım”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer samimiysen başörtüsü meselesini ülke gündeminden çıkartmak istiyorsan, gelin çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım.” ifadelerini kullandı.

BAKAN BOZDAĞ: ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Sayın Cumhurbaşkanımızın grup toplantısında verdiği talimatı aldık. Anayasa değişiklik teklif taslağı hazırlama çalışmalarımıza başlıyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version