Erdoğan depremzedelere seslendi: Sizinle aramızı açmaya çalıştılar

Erdoğan depremzedelere seslendi: Sizinle aramızı açmaya çalıştılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da düzenlenen gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada muhalefete eleştirilerde bulundu ve seçimlerde gençlerin kendilerine en büyük desteği verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da gençlere seslendiği konuşmasında muhalefete yüklenerek seçimlerde gençlerden en büyük desteği kendilerinin aldığını ifade etti. Erdoğan, “Onlar kendilerince sizlerle aramızı açmaya çalıştılar, halbuki biz siyasi hayatımız boyunca gençlerimizle yol yürüdük. Onlar gençleri harflerle etiketlendirirken biz gençlerimizi sanatla, kültürle vizyonlarını genişletmek için çalıştık” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşpınar Kültür, Eğitim ve Sosyal Destek Kampı’nda düzenlenen Adıyaman Gençlik Buluşması’nda konuştu. Burada gençler üzerinde muhalefete yüklenen Erdoğan seçimlerde gençlerin ‘muhalefeti’ desteklediği yönündeki algıların yanlış olduğunu vurgulayarak “En büyük desteği biz aldık” dedi.

“Gençlerle aramızı açmaya çalışıyorlar” diyen Erdoğan “Halbuki biz siyasi hayatımız boyunca gençlerimizle yol yürüdük. Onlar gençleri harflerle etiketlendirirken biz gençlerimizi sanatla, kültürle vizyonlarını genişletmek için çalıştık. Gittiğimiz her yerde bunun neticelerini de alıyoruz” ifadelerini kaydetti.

‘BİRİLERİ GENÇLERİ KÜÇÜMSEDİ, KARAMSARLIK AŞILADI’

Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Deprem bölgesi ziyaretlerimize düzenlediğimiz ziyaretlerimize gençlerle başlamak istedik. Biz birileri gibi buraları deprem turisti edalarıyla gezmiyoruz. Yapılan her işi takip ediyoruz. Bakanlarımızla kurumlarımızla, gönüllülerimizle ve cumhur ittifakının mensuplarıyla depremzedeleri hiç yalnız bırakmadık.

Ülkemizde birileri gençleri hep küçümseyerek, onlara hep karamsarlık aşılayarak kendilerince sizlerle aramızı açmaya çalıştılar. Halbuki biz siyasi hayatımız boyunca gençlerimizle yol yürüdük. Onlar gençleri harflerle etiketlendirirken biz gençlerimizi sanatla, kültürle vizyonlarını genişletmek için çalıştık. Gittiğimiz her yerde bunun neticelerini de alıyoruz.

‘TÜRKİYE ARTIK CAZİP BİR ÜLKE HALİNE GELDİ’

Seçimde sanılanın aksine gençlikten en büyük desteği biz aldık. Spordan bilime her alanda dünyanın 4 bir yanında başarılarıyla gururlandık. Burada kütüphanesiyle derslikleriyle adeta bir hayat okulu kurulduğunu görüyoruz.

Sizlerin gözlerindeki ışıltı bize daha çok çalışma azmi veriyor. Bu enerjiyle deprem bölgesindeki şehirlerimizi kuruyoruz. Savunma Sanayii sektörünün üretim tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz. Mesela Adıyaman’da kablo ve konektör üretim tesis kuruyoruz.

Önümüzdeki dönemde gençlerimizin önündeki eğitim imkanlarını genişletmekle kalmayarak dünya ile rekabet edecek şekilde kaliteyi de yükseltmeye odaklanacağız. Yetiştirdiği insanların dışarıya kaptıran Türkiye artık cazip bir ülke haline geldi.

Gençler, biz artık sizlerin zamanınızın misafirleriyiz. Vazifem sizin hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir Türkiye bırakmaktı

Exit mobile version